farmen 2023

Farmen-Viktor Bergström talar ut efter beteendet mot Julia Joelsson Boänges

FARMEN 2023

Viktor Bergström har spelat dubbelspel i Farmen.
Nu ber han om ursäkt till Julia för sitt beteende.
”Jag säger förlåt om jag gjorde dig ledsen”, skriver Viktor till Julia.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna
0:32

Efter reklamen: Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

(0:32)

Slå på ljud

Vi har gått in på vecka två i Farmen 2023 och det har redan blossat upp känslor och dramatik. Redan i första avsnittet fick vi se Viktor Bergström, 28, och Julia Joelsson Boänges, 27, tillbringa natten ihop.

Sedan dess har Viktor kört ett dubbelspel. Mot Julia har han visat starka kärlekskänslor men i själva verket har känslorna bara varit på låtsas. Detta är något han berättar om i tisdagens avsnitt.

– När jag gick promenaden och skulle luska lite med henne så sa jag att det finns väldigt stora känslor för dig, men att jag tagit avstånd för att du inte mår så bra. Men det är bara snack från mig, för mig är det här ett spel. Nu är jag här och behöver en amulett snabbt och kan jag utnyttja den situationen, då gör jag det, säger han i programmet.

Tittarnas starka reaktioner på Viktors spel i Farmen

Viktors kärleksspel är något som tittarna lagt märke till. Vissa menar att han spelar lite för hårt.

”Reagerar starkt på att Julia målas ut som att hon är kär i Victor och att dom är på för mycket. det ska vara tydligt hur Victor bara låg med Julia för att spela spelet och att Julia är kär i honom. Fyfan för sånt här, det är 2023.”, skriver bland annat en tittare på Farmens Instagram.

”Spring åt motsatt håll Julia... SPRING!!!”, skriver en annan.

”HUR kan detta med att Victor lurar och förnedrar Julia ens få visas i TV?!?! Detta är fruktansvärt rent ut sagt.”, skriver en tredje.

Viktors privata ursäkt till Julia efter beteendet

Även Viktor verkar ha tagit del av tittarnas åsikter och i ett inlägg på Instagram förklarar han nu sin syn på saken – och ber om ursäkt.

”Hej alla hatare och älskare! Ja nu får man sträcka på sig och vara den vuxna. I kvällens avsnitt och eventuellt veckans avsnitt ber jag ännu en gång om ursäkt även fast det är en tävling och ett spel.”, skriver Viktor och fortsätter:

”Det är aldrig okej att skada eller göra någon illa på olika sätt. Såklart det är ett spel och i just detta avsnitt förstår jag verkligen om jag sårade dig, och fick dig att tro saker. Jag ber verkligen om ursäkt.”

Att det skulle bli liv i luckan denna vecka var något som Viktor hade på känn redan förra veckan och i ett meddelande till Hänt berättade han om sin ånger.

”Jag har hört att jag spelar hårt nästa vecka och att det kanske kan vara så att jag gör Julia ledsen. Så ni vet är jag en snäll kille jag gick in 100% för att komma långt och vinna och samtidigt spela spelet hårt. Jag gillade det.”, skriver Viktor till Hänt.

Att Viktor ber om ursäkt är en sak som är säker och Julia har även fått en personlig ursäkt av honom – i ett privat meddelande.

”Jag vill be dig om ursäkt om jag sårat dig eller gjort dig ledsen. Jag var inne i spelet och taktik och jag vet inte hur det ser ut men kanske körde på för hårt. Är allt lugnt?”, skriver Viktor till Julia och avslutar:

”Jag säger förlåt om jag gjorde dig ledsen allt blev ett spel och gick verkligen in för det. Kram”

Julia har svarat Viktor med att de får prata om det här när avsnitten är ute.

FARMEN 2023
FOTO: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN