AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4:s bluff om alkoholen på Torpet – deltagaren avslöjar allt

07 mar, 2023 
TORPET 2023
I tisdagens avsnitt av Torpet gick det vilt till och det blev rejält fylleslag för Viktor, Christoffer och Artin.
Nu avslöjar Viktor bluffen som TV4 kokat ihop.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

BEST OF MELLO – SEMIFINAL ÖRNSKÖLDSVIKBrand logo
BEST OF MELLO – SEMIFINAL ÖRNSKÖLDSVIK

I söndagens avsnitt av Farmen var det överraskning efter överraskning som stod på agendan. Det hela slutade med att Viktor Bergström, 28, Artin Ghookassi, 36, och Christoffer Hammarlöf, 26, fick ta sitt pick och pack och lämna tävlingen.

Men de behövde ju inte lämna helt och hållet, plötsligt öppnades en dörr till det nedstängda Torpet och de tre grabbarna har nu fått en ny chans och ska tävla om en plats tillbaka in i Farmen.

För dem som följt årets säsong är det ingen hemlighet att Viktor, Artin och Christoffer inte riktigt klickat med varandra. Så när de tre nu placeras på Torpet har de inget annat val än att försöka gilla läget.

Annons

Fylleslaget – därför öppnade Torpet igen

Och faktum är att de alla tre lyckas lägga stridsyxan bakom sig – allt som behövdes var lite fest och alkohol! Festen på Torpet blev galen och tittarna fick verkligen se ett och annat, något som Viktor är glad över.

– Jag blir riktigt besviken om de inte tar med allt vi gjorde där, sa han till Hänt för några dagar sedan.

Även Christoffer uttalar sig om händelsen och sanningen är att den här Torpet-lösningen aldrig var planerad.

– Det var inte planerat. Vi fick vänta väldigt länge och så fick vi gå och duscha och vänta och så gjorde de någon nödlösning, så de sätter oss tre på Torpet fast att Torpet var stängt. Vi hade ingenting, ingen mat, ingen toapapper, ingenting!, säger Christoffer till Hänt och fortsätter:

– Men jag kan säga dig, vi hade så jävla kul, vi hade sådan jävla fylla och springer ut nakna och grejer. Vi hittade någon vit husfärg och målade på varandra och sprang ut i skogen.

Annons

Farmen-Viktor avslöjar TV4:s bluff om alkoholen

I tisdagens avsnitt får tittarna se fylleslaget som Christoffer pratar om. Men något som stack ut lite smått är att alla tre hade tydligen "gömt undan alkohol" under deras tidigare vistelser på Torpet. Detta är dock inget som stämmer!

Sanningen är den att det aldrig funnits någon undangömd alkohol, detta var bara ett drag från produktionen för att få de tre deltagarna motiverade igen.

– Jag sa det att jag orkar egentligen inte ens vara kvar här, jag har ju ändå åkt ut, jag kan lika gärna lämna här och nu. Alltså jag var inte på hugget riktigt där då, förklarar Viktor för Hänt och fortsätter:

Annons

– Sedan så vet jag att produktionen frågade så här "ah men vad fan vill ni ha då?" då sa vi ju det att vad fan vi vill ha fest, då kör vi. Och då blev det ju så!

Så varför låtsades ni att ni hade gömt undan alkoholen?

– Det var en lite rolig grej de gjorde, förklarar Viktor för Hänt.

TORPET 2023
Viktor hade "gömt undan" en flaska rödvin.
TORPET 2023
Christoffer hade "gömt undan" en flaska brännvin.
Annons
TORPET 2023
Och sist men inte minst hade Artin "gömt undan" några öl.

FOTO: TV4

Annons