LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robin Bengtsson visar upp familjelyckan med Sigrid – exet Emmas drag

05 mar, 2023 
robin bengtsson, emma hallbygård
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson njuter till fullo av livet med barn.
Nu visar de upp familjelyckan och nu väljer Robin Bengtssons ex-flickvän att lägga sig i.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

BEST OF MELLO – SEMIFINAL ÖRNSKÖLDSVIKBrand logo
BEST OF MELLO – SEMIFINAL ÖRNSKÖLDSVIK

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är ett av Sveriges hetaste kändispar. De träffades när de dansade ihop i Let's dance 2019 men det dröjde inte förrän till jul samma år som de faktiskt gick ut med sin relation.

Sedan dess har paret gått från klarhet till klarhet. De bor idag i en härlig villa en bit utanför Stockholm tillsammans med sonen Viggo och delvis även med Robins son Wille, som han har från en tidigare relation.

Något som kännetecknar Sigrid och Robin är att de är mycket för aktiviteter. De hittar gärna på olika äventyr som att vara ute med sin båt eller att åka upp till fjällen och åka skidor.

Sigrid Bernson om utbrändheten – gick in i väggen

Det är med andra ord full rulle för paret och ibland kan det även bli för mycket av det goda. För ett år sedan berättade Sigrid nämligen att hon gått in i väggen.

Annons

– Det var inte att jag bröt ihop och var ledsen. Min hjärna bröt ihop. Jag förstod ingenting. Jag försökte läsa skyltar men förstod inte alls vad det var som stod på dem, jag visste inte vilket land jag var i, jag visste knappt vad jag hette, berättade Sigrid i en vlogg på Youtube.

Mitt i allt detta blev hon också gravid, men med tanke på omständigheterna var hon tvungen att göra abort.

Lyckligtvis vände allt och i höstas blev Sigrid och Robin föräldrar till sonen Viggo. Sedan dess har det strålat om Sigrid och utbrändheten ser lyckligtvis ut att vara ett minne blott. Hon har även gått ut med att hon ska börja jobba lite smått igen snart.

Robin Bengtsson visar upp familjelyckan – exets reaktion

Med andra ord har paret gått tillbaka till sin aktiva och roliga vardag igen och den senaste veckan har de befunnit sig i soliga och kyliga Branäs. Där har de njutit av rolig skidåkning och hela familjen, inklusive Wille har varit på plats.

Nu delar Robin med sig av bilder från resan!

Robin har sonen Wille tillsammans med exet Emma Hallbygård. Till en början verkade det, enligt sociala medier, inte vara så nära. För då följde enbart Emma fSigrid på Instagram, men Sigrid följde inte tillbaka. Emma brukade gilla Sigrids bilder, men Sigrid gillade aldrig tillbaka.

Nu ser det annorlunda ut och Sigrid följer Emma nu på Instagram. Nu visar det sig även att Emma har gillat Robins senaste familjebild!

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Annons