TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktor avslöjar sanningen om flirten med Ellen: "Hånglade"

12 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Romansryktena har florerat sedan i somras. Nu avslöjar Viktor Frisk sanningen om relationen med Ellen Bergström. – Vi hånglade faktiskt med varandra när vi var nere i Kroatien, säger han.
Annons

Det var i somras som ett romansrykte mellan Viktor Frisk, 22, och Ellen Bergström, 27, började florera i sociala medier. Efter att Ellen i juni publicerat en bild på Viktor när de ligger i sängen tillsammans och sedan firade midsommar ihop, fylldes kommentarsfältet av nyfikna följare.

“Är ni ihop”, undrade en följare på Instagram.

” Ni skulle passa bra ihop”, skrev en annan.

Viktor Frisk förnekade då att det skulle röra sig om en flirt och menade att han och Ellen är “som syskon”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ellen och jag är som syskon och har varit det sen 13-årsåldern, typ. Jag ser upp till henne som min syster och bästa vän, sa han då till Hänt.

Men nu avslöjar Melodifestivalen-stjärnan att det faktiskt har hänt mer kärleksfulla saker mellan honom och Ellen. I podcasten “Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, 26, avslöjar Viktor Frisk att han och Ellen så sent som i somras hånglade med varandra.

– Vi hånglade faktiskt med varandra när vi var nere i Kroatien på en surfarresa i somras, på typ “Bom bom beach” eller vad det heter, säger han i podcasten.

Däremot håller Viktor fast vid att han och Ellen bara är vänner, och att det inte har hänt något mer mellan dem.

– Vi är bästa vänner. Vi kommer typ från samma ställe och är för bra kompisar, säger han i podcasten.

Foto: IBL

Annons