Victoria Silvstedt avslöjar detaljen om Melania Trump

Victoria Silvstedt avslöjar detaljen om Melania Trump

Victoria Silvstedt delade lägenhet med Melania Trump under början av karriären. Nu berättar hon i Cancerpodden, om relationen till den före detta modellkollegan som numera titulerar sig First lady.

Victoria Silvstedt, 42, äger idag bostäder i Miami, New York och Monaco, men det fanns en tid då hon inte hunnit jobba sig upp och fortfarande befann sig i början av karriären – en tid då hon delade lägenhet med Melania Trump, 47. Nu berättar hon om året tillsammans med modellkollegan, i Anna Bensons podcast Cancerpodden.

– Först bodde jag i en rutten modellägenhet, sedan fick jag flytta in hos en kompis via någon jag kände och då blev det med Melania Trump, Donald Trumps fru. Melania Knauss hette hon då. Vi bodde ihop i ett år och kämpade på. Vi hade olika modellagenturer, hon hade Marilyn Gaultier och jag hade Metropolitan, säger hon i podden, som Aftonbladet var först med att skriva om.

Victoria som tidigare berättat om att hon tackat nej till ett av Donald Trumps, 71, raggningsförsök, beskriver Melania som en målmedveten kvinna som tidigt visste vad hon ville när det gällde kändisskap och framgång.

– Hon sa till och med: ”One day I will be more famous than Sophia Loren. Det var hennes stora idol. Och look at her now. Go girl! säger Victoria Silvstedt i podden.

Idag har de tidigare vännerna ingen kontakt, men de pratar om de träffar på varandra. Senast det hände var för två år sedan då de båda befann sig på den italienska restaurangen Cipriani i New York vid samma tidpunkt, berättar hon i podden.

Läs också: Silvstedts möte med Trump blev en våt mardröm

Läs också: Victoria Silvstedt: Mamma har slutat fråga om barnbarn

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN