ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Valter Skarsgård om relationen till Peter Haber: ”Han kanske hatar mig”

19 jan, 2023 
Peter Haber och Valter Skarsgård
Valter Skarsgård spelar mot Peter Haber i de senaste Beck-filmerna.
Nu avslöjar han hur relationen mellan skådespelarna ser ut när kameran inte rullar.
– Från mitt håll i alla fall, säger Valter till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Valter Skarsgård, 27, går precis som många av sina syskon i pappa Stellan Skarsgårds, 71, fotspår. Vi har bland annat sett honom skådespela i Lords of Chaos och Zebrarummet samt Beck-filmerna.

I de nya Beck-filmerna spelar Valter polisaspiranten Vilhelm Beck som även är barnbarn till Martin Beck (Peter Haber, 70).

Verkliga relationen mellan Valter Skarsgård och Peter Haber – efter Beck-inspelningarna

När Hänt möter Valter på premiären av den nya serien The Last of Us berättar han om hur inspelningarna med Beck-gänget har varit.

– Det var fantastiskt roligt. Det är väldigt mycket bra människor att jobba med på det så det var skitkul att bara få hoppa på tåget och leka polis ett tag, säger Valter till Hänt.

Annons

Hur ser relationen till Peter Haber ut?

– Den är jättebra, han är en fantastisk person. Vi kommer väldigt bra överens. Från mitt håll i alla fall, han får ju tala för sig själv. Han kanske hatar mig, vad vet jag. Jag gillar honom, säger Valter.

Orden om framtiden – det sker härnäst

Att Valter ständigt har något nytt på gång är ingen nyhet men exakt vad som sker framöver är han något hemlighetsfull kring.

– Det vet jag faktiskt inte. Det är några av Beck-filmerna som kommer ut nu och sen har vi Salming på g men vi får se, säger han.

Valter har de senaste åren förberett sig för att spela rollen som Börje Salming. Det var under förra våren som beskedet kom att hockeyikonens liv skulle bli till en serie på Viaplay. Då Valter och Börje hade en tät dialog inför serien och även sågs flertal gånger var det tungt när Börje i november gick bort i sviterna av nervsjukdomen ALS.

– Jag har träffat honom flertalet gånger och kommit honom väldigt nära. Det är en speciell situation att gestalta hans liv och det är svårt att sätta ord på vad det betyder för oss båda. Jag tror inte att jag förstod hur mycket han betytt för mig. De senaste fyra åren, framför allt de senaste två, har jag dedikerat till att tänka på honom varje dag för att preppa för det här. Det har känts så nära för att jag har behövt vara så mycket i det, har Valter sagt till Aftonbladet.

FOTO: TT/Cmore

Annons