Vem är Admira Thunderpussy? Ålder, kärleken och riktigt namn

21 jun, 2023 
https://image.hant.se/IMG_3203.jpg.jpg?imageId=9789232&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Johanna Talamo
Vem är Admira Thunderpussy?
Admira Thunderpussy är vinnare av “Drag race Sverige” och aktuell i Allsång på Skansen.
Men hur gammal är Admira? Vad är hans namn när han inte är Admira och hur ser det egentligen ut på kärleksfronten?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blev dragartisten Adam Risberg Admira Thunderpussy: ”En förlängning av Adam”
Så blev dragartisten Adam Risberg Admira Thunderpussy: ”En förlängning av Adam”

Admira Thunderpussy är den första personen att ta hem titeln som vinnare av “Drag race Sverige” 2023. Admira har dessutom, efter att ha varit nominerad flera gånger, kammat hem titeln som Årets DragQX Gaygalan 2018.

Vinsten i Drag race Sverige som Admira kammade hem, utöver titeln som programmets drottning, var en summa på 100 000 kronor och löfte om ett framträdande i Allsång på Skansen. Löftet om uppträdandet förverkligas denna sommar och dragdrottningen kommer att uppträda i program 6 av Allsång på Skansen den 1 augusti.

Vad är Admiras egentliga namn?

Admira Thunderpussys namn utanför scenen är Adam Risberg och artistnamnet Admira beskriver han som en förlängning av Adam - men lite mer utsmyckad och med fler accessoarer. Namnet Admira kommer ifrån en show som han gjorde på gymnasiet där han klädde sig i drag. Föreställningen var ett specialarbete under gymnasietiden på Södra Latin i Stockholm och arbetet uppmärksammades av QX.

Annons

I framträdandet ville han vara lite mer anonym och inte gå på scen med namnet Adam, som han minns det så var inloggningen på skoldatorn en kombination av Adam och Risberg, sammanslaget så mynnade det ut i artistnamnet Admira.

Hur gammal är Admira?

Adam Risberg, alias Admira Thunderpussy kommer ifrån Stockholm och är i skrivande stund 29 år gammal. Han föddes den 16:e mars 1994.

Hur ser det ut på kärleksfronten?

Enligt Admira så räcker inte riktigt tiden i dagsläget till för att dejta då arbetet kommer i vägen. Han känner sig dock väldigt bekräftad och säger att han har fått ett och annat kärleksbrev vilket han tycker är väldigt kul.

Trots det fullspäckade schemat säger han att han är i en del av livet där han ändå är redo att släppa in kärleken men det gäller att skapa lite mer tid för att det ska vara möjligt.

FOTO: HÄNT TV

Annons