LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Världskända James Bond-modellen klar för Let's dance

16 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Från James Bond och Justin Bieber – till Johannes Brost. Nu är världskända dansaren Jasmine Takacz klar som danspartner i "Let's dance".
Annons

Dansaren och modellen Jasmine Takacs har ett imponerande CV. Hon har nämligen dansat bakom världsartister som Justin Bieber och Backstreet boys och dessutom är hon just nu modell för den senaste “James Bond”-filmen “Spectre”. Men nu byter hon popstjärnor och actionhjältar mot Johannes Brost, 70, och TV4.

Jasmine Takacs är nämligen klar som ny dansare i vårens upplaga av “Let’s dance”. Hon blir Johannes Brosts danspartner och för Expressen berättar hon att repetitionerna med skådespelaren redan går över förväntan.

– Han är väldigt bra måste jag säga, han kan ta koreografi och röra sig. Han är van vid att föra sig i salen, säger Jasmine till tidningen.

Och förutom Johannes Brosts fallenhet för cha cha cha och rumba, så hoppas Jasmine på att hans popularitet bland svenska folket ska ta dem långt i tävlingen.

Annons

– Jag tror att han kommer gå långt för att han är folkkär. Det är som med Thomas Wassberg förra året, han hade ju finska pinnar till ben, men var underhållande och folkkär. Johannes är en sådan som alla känner till, säger hon till Expressen.

Jasmine Takacs har arbetat utomlands i tio år, men halkade in på “Let’s dance” efter att hon lärt känna koreografen och den tidigare Tv4-dansaren David Watson, 48.

– Det känns superkul att få jobba på hemmaplan och prata mitt språk. Få en chans att komma in i dansvärlden här, säger hon till tidningen.

https://www.instagram.com/p/BQksj6gFwEJ/?taken-by=jasminetakacs

Foto: Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons