Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Vännernas överraskning fick gravida Marie Serneholt att tappa hakan: "Mållös"

19 jun, 2018 
Malin Ljung
Marie Serneholts förlossning har firats i förväg. I helgen fixade vännerna en babyshower som fick programledaren att tappa hakan.
Annons

Det är inte många veckor kvar förrän Marie Serneholt, 34, och pojkvännen Fredric Palmqvist, 32, får se sina tvillingar för första gången. Det var i början av året som programledaren avslöjade att hon och kärleken väntade barn.

Exakt datum för när tvillingpojkarna föds har varken Marie eller Fredric yppat ett ord om, men någon gång i augusti-september är trolig beräknad förlossning.

Under helgen överraskades paret med en traditionell babyshower av sina närmaste vänner. Marie skriver på sin blogg att hon åtminstone visste om att bebisfesten skulle arrangeras just den dagen, men några detaljer om plats och aktivitet hade hon ingen aning om.

“Jag vet knappt var jag ska börja. Jag är faktiskt mållös fortfarande. I lördags arrangerade mina fantastiska vänner och min underbara familj en babyshower för mig. Jag visste om vilket datum den skulle ske, men INGENTING om var och på vilket sätt”, skriver Marie på sin blogg.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

34-åringen fick helt enkelt sätta sig i den förbeställda taxin och lita blint på vännernas hemligt planerade fest. Det verkar dock inte som att Marie blev besviken när hon anlände till babyshowern som arrangerades på en restaurang i centrala Stockholm.

“När bilen närmade sig såg jag alla vänner och min familj som stod där i solskenet på restaurangens uteservering, som dagen till ära var SÅ fint dekorerad. Vilken enorm känsla det var. Kändes helt overkligt att alla var där och att vi skulle fira att jag och Fredric ska få barn…det går faktiskt inte att beskriva”, skriver Marie.

Lekar, middag, en vacker tårta och så klart presenter till de ofödda tvillingarna dominerade övriga eftermiddagen.

“Lyckan jag kände under den här eftermiddagen och minnena jag fick med mig kommer jag för alltid att bära med mig”, skriver Marie Serneholt tacksamt.

Marie och Fredrics förhållande avslöjades i slutet av 2017 då Hänt exklusivt uppmärksammade deras romantiska kärleksresa till Paris. De träffades via gemensamma vänner kort efter att Maries tidigare relation med De Vet Du-artisten Johan Gunterberg tagit slut.

FOTO: Ibl, Stella

Annons