LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Vännens sexavslöjande om Bianca Ingrosso – nu kommer det fram

02 mar, 2023 
BIANCA INGROSSO
Bianca har varit singel i några månader nu men trots det sitter hon inte sysslolös.
Nu kan vännen Melina Criborn avslöja ett och annat om hennes kärleksliv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVTBrand logo
Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT

Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 28, var ett par i drygt åtta års tid. De testade på det mesta från att vara sambos till att ha distansförhållande. De hade flera pauser i relationen och gång på gång hittade de tillbaka till varandra.

Men i somras kom totalvändningen. Bianca berättade då att det var slut och att det kändes annorlunda den här gången.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram då.

Bianca Ingrossos relation till Melina Criborn

Sedan uppbrottet har Bianca fokuserat på sig själv, sin träning, sitt jobb och sina vänner. En av hennes närmsta vänner är ingen mindre Melina Criborn, 32. Till en början var Melina och Oliver Ingrosso, 32, vänner eftersom de gick i samma skola och var jämngamla. Men nu för tiden är Melina minst lika bra vän med Bianca också.

Annons

Det är fullt upp i Melinas liv just nu. För tre år sedan gifte hon sig med pojkvännen Nause, som är en känd DJ. År 2020 kom deras dotter Cloe till världen som Benjamin Ingrosso, 25, är gudfar till. Och förra året fick hon lillebrodern Jack, som Bianca är gudmor till.

Med andra ord har Melina tagit familjen Ingrosso med storm och alla älskar att umgås med henne. Detta gör ju också att hon får veta ett och annat om dem.

Vännens intima sexavslöjande om Bianca

Tillsammans med bästa vännen Elinor Löfgren driver Melina podden Inga beiga morsor och i det senaste avsnittet kunde Melina avslöja något väldigt intimt kring Biancas kärleksliv.

Melina börjar med att berätta om en spaning hon har. En killkompis till henne hade nyligen berättat att han hade blivit slickad i rumpan under en sexakt. Det kom då att visa sig att även Bianca varit med om samma sak!

I helgen var Bianca nämligen över på middag hos Melina och då berättade hon att hon varit med om exakt samma sak som killkompisen.

– Då kommer Bibban över. Bianca Ingrosso alltså. Och ska äta middag. Då berättar hon att hon precis kommer från… där hon har stått på alla fyra och blivit slickad, säger Melina i podden och fortsätter:

– Och för alla er som lyssnar så har jag självklart frågat Bianca om jag får säga det här.

MELINA CRIBORN

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons