LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Vännens avslöjande om Benjamins natt med Frøya: ”Ni åker hem”

21 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Benjamin Ingrosso, Frøya Winther
Benjamin Ingrosso har haft en otrolig framgång i och med sin karriär det senaste året.
Kärlekslivet däremot är en aning otydligt.
Relationen mellan Benjamin och norskan Frøya har varit en snackis länge, och efter Melina Criborns kommentar är det flera frågetecken som uppstår.
Annons
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie WintherBrand logo
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Det är nog få som missat att Benjamin Ingrosso, 25, gjort sitt avtryck på det svenska folket med sina otroliga framgångar. Med flera konserter under 2022 och vinnare av en kristall, blomstrar Benjamins karriär.

Men Benjamins barndomsdröm gick i uppfyllelse under specifikt två av konserterna som han har framträtt med, nämligen en uppsättning av symfoniorkester i Konserthuset i Stockholm. Benjamin fyllde hela konserthuset och många som befann sig på plats beskrev det som magiskt. Benjamin berättade själv på sin Instagram hur det hela kändes:

”Jag KAN INTE sätta ord på den här helgen. En stor dröm har gått i uppfyllelse och jag kan inte vara gladare eller mer stolt över slutresultatet. Två kvällar i ett proppfullt konserthus med Kungliga Filharmonikerna har kommit att bli det absolut sjukaste jag upplevt i min karriär och som liveartist. Detta är något jag kommer bära med mig för resten av mitt liv.”, skrev han.

Annons

Benjamin fortsatte att beskriva sin tacksamhet till alla som hjälpte han att förverkliga sina visioner och till alla som gjorde detta möjligt.

”Kommer ta ett tag att smälta men jag svävar på moln!”,
avslutade han inlägget med.

Det verkade som sagt helt otroligt och det såg ut att vara en eller flera tårar som föll från hans familj, vänner och övriga som njöt av framträdandet. Men i och med Benjamins framgångar som artist så är det många som är intresserade av hans liv bakom kulisserna, bland annat hans kärleksliv.

Spekulationerna kring den norska influencern

Det har spekulerats mycket i om Benjamin börjat dejta sen avslutet med exet Linnea Widmark, 26. Benjamin har själv inte yttrat sig speciellt mycket om hans kärleksliv. Men under årets gång har det kommit upp en hel del kring hans kärleksliv.

Det som har varit mest aktuellt är den kärleksryktena mellan Benjamin och den norska influencern Frøya Sofie Winther, 29. De har setts ute vid flera tillfällen och har även setts avnjuta middagar tillsammans.

Annons

Men det är svårt att säga huruvida deras relation faktiskt ser ut då varken Benjamin eller Frøya inte har bekräftat eller nekat något. Benjamin har tidigare berättat för Hänt hur han ställer sig till spekulationerna:

– Det har inte blivit någonting och det har inte blivit inte någonting, sa han då till Hänt.

Så det har aldrig varit någonting kan man säga?

– Njae, jag säger ingenting, avslutade han och skrattade.

De varken bekräftar eller nekar en romans. Men något som dock flera följare lagt märke till är hur nära vänner och familj till Benjamin följer och kommenterar Frøyas Instagram-inlägg. Och att de två har spenderat mycket tid tillsammans under av sommaren.

Melinas ord om natten med Benjamin och Frøya

I och med att de flesta av Benjamins vänner och familj verkar stå Frøya nära dyker hennes namn och ansikte upp med jämna mellanrum. Frøya sågs exempelvis under Benjamins spelning i konserthuset.

Annons

Bianca Ingrosso, 27, som är Benjamins syster hade under lördagskvällen en live på sin Instagram där Frøya dök upp. Melina Criborn, 31, som är familjevän till syskonen Ingrosso var också med i liven. Eftersom Frøya bor i Norge hade hon sovit hos Melina i och med besöket i Stockholm.

– Benjamin ville ju på riktigt sova på vår soffa igår med..., förklarar Melina och pekar på Frøya som sitter bredvid henne vid restaurangbordet.

Även i Melinas podd, Inga beiga morsor, som hon har tillsammans med Ellinor Löfgren, pratar hon om natten då Benjamin ville att de skulle sova på soffan. Men Melina var tydlig med att skicka hem Bejamin och Frøya då hon inte tyckte att de skulle sova på soffan.

Det är fortfarande oklart vad Benjamin och Frøyas relation är. Men vi kan minst sagt säga att det finns spännande små detaljer!

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons