Vännen: Anna Ankas nya pojkvän är 20 år yngre David

Förra veckan visade Hollywoodfrun upp nye pojkvännen på Instagram. Nu berättar hans gamla kompisar att han heter David, är 26 och från Åhus.

För ett par veckor sedan en dryg vecka sedan visade Anna Anka, 46, för första gången upp sin nya pojkvän på Instagram och förra veckan berättade hon om deras passionerade kärlek för Hänt:

– Ingenting i denna värld kan ge så mycket glädje som han gör, speciellt när han ser in i mina ögon. Jag älskar hur han håller mig så hårt att jag inte kan röra mig. Jag älskar hur han står i min väg och vägrar flytta sig innan han fått en kyss. Hur han berör min hud lika mjukt och varsamt som om han nuddat en fjärils vinge.

Anna förklarade att den nye mannen precis vad hon behöver:

– Han har gett mig det jag vill ha mest av allt: ovillkorlig kärlek. Varje del av det som är jag är så kär, för det vi har är så vackert. Han får mig att känna mig så vacker, så vacker. Hans snälla själ är den mest värdefulla gåvan som ingen annan någonsin kan matcha. För den bästa gåvan du kan ge är när allt kommer omkring ditt hjärta!

Däremot ville hon inte avslöja några detaljer om vem han är:

–Vårt förhållande är inte hemligt, det är privat och vi har inte för avsikt att diskutera vårt privatliv med någon.

Men nu har flera personer hört av sig till Hänt. De säger sig veta vem Annas pojkvän är eftersom han råkar vara uppväxt i södra Sverige, närmare bestämt i Åhus. Enligt Hänts källor, bland annat en gammal barndomskompis, heter hennes den hittills okända mannen David och är 26 år gammal. Under uppväxten sysslade han med friidrott och tävlade aktivt under tonåren. Numera bor han i USA – en flytt han ska ha gjort på senare år för att satsa på en idrottskarriär.

Då Hänt kontaktar Anna Anka och frågar om hon kan bekräfta dessa uppgifter svarar hon inte på frågan. Hon dementerar det inte heller, utan säger bara:

– Jag vägrar kommentera uppgifter från opålitliga källor och hoppas ni respekterar vår integritet. Jag är väldigt beskyddande vad gäller vem jag dejtar, min familj och mina vänner.

Hon fortsätter med att förklara:

– Det betyder inte att jag aldrig postar bilder av dem i sociala medier, förnekar deras existens eller aldrig kommer att prata om dem. Det betyder dock att jag värdesätter deras integritet och respekterar deras känslor. Deras stories är inte mina att dela med mig av och de har inte bett om att vara en del av min berättelse i media.

LÄS OCKSÅ: Efter 11-årige sonens ord – Anna Anka förlorar vårdnaden

LÄS OCKSÅ: Efter avslöjandet i Hänt – Anna Anka visar upp sin pojkvän

FOTO: Instagram, IBL