Vanna Rosenberg om livet med maken Ulf och barnen Dafne och Bille

Vanna Rosenberg

Foto: TT

Vanna Rosenberg lever tillsammans med maken Ulf och parets två barn.
Nu berättar hon öppet om familjelyckan – samt de svårigheter hon ser efter ett 13 års äktenskap.
– Att få allting att spraka och gnistra hela tiden går inte, säger Vanna till Expressen.

Vanna Rosenberg, 47, har under årens gång tagit sig an en lång rad roller framför kameran. Just nu är hon aktuell som en av huvudrollerna i Tills solen går upp där hon spelar mot Mikael Persbrandt, 57. Filmen handlar om förbjuden kärlek då de båda karaktärerna redan har relationer när de stöter ihop och gamla känslor blossar upp.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekslyckan med Ulf – så håller de kärleken vid liv

Privat är det däremot maken Ulf Synnerholm som är Vannas stora kärlek. Tillsammans har de två barn – Dafne, 11, och Bille, 9. Efter 13 år som gifta har paret funnit en bra taktik för att få till egentid i vardagen – nämligen vid köksbordet.

– Jag lever med min stora kärlek Ulf. Han är otroligt fin. Vi är inte så bra på att ta oss tid att göra saker utan barnen, eftersom vi vill vara med dem hela tiden. Däremot knycker vi till oss stunder vid köksbordet där vi resonerar om allt ifrån jobb till hur vi pratar med varandra och vad vi kan förbättra. Vi står inte still och gömmer oss inte, säger Vanna i en intervju med Expressen och fortsätter:

LÄS MER: Därför döljer Per Andersson familjen från offentligheten

– Sedan tror jag att det kan uppstå svårigheter därför att tiden är knapp och jobbet tar mycket tid. Att få allting att spraka och gnistra hela tiden går inte. Då måste du ha en mat- och sov- och uppfinna-hjulet-klocka.

”Vi tycker båda att det är härligast att vara hemma med barnen”

Vanna och Ulf träffades genom gemensamma vänner. Idag är hon oerhört tacksam över att de introducerades då Ulf gav henne ett lugn.

– Vår kemi är lugn med mycket humor. Däremot kan vi bråka med oss själva och irritera oss på att vi är oerhört veliga. Det händer att vi fastnar. ”Vi skulle kunna åka till Kolmården?” ”Ja, det vore kul. Eller så är vi bara hemma?” ”Ja, det kan vi också vara.” Då kan vi skapa frustration och det pratar vi ganska mycket om. Vi tycker båda att det är härligast att vara hemma med barnen. Sitta och snacka, lyssna på bra musik, tända ljus och ta ett glas vin.

LÄS OCKSÅ: Runar Sögaards okända barn – därför syns de inte i offentligheten

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Emilio Ingrosso – sanningen om pausen efter svåra tiden med hustrun