LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Valentin Kronlund är TV4:s nästa Bachelor – talar ut om glädjebeskedet

03 jun, 2024 
Valentin Kronlund är nästa Bachelor.
– Känns ganska sjukt, säger han till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonja Livbom avslöjar flörten med kända fotbollsspelarenBrand logo
Sonja Livbom avslöjar flörten med kända fotbollsspelaren

Valentin Kronlund blev bortvald i slutet av Sonja Livbom, i årets säsong av Bachelorette. Sonja valde istället att ge sin sista ros till William Palmblad.

– Jag tror att jag hade många murar som jag byggt upp under åren och från tidigare relationer som hindrat mig från att våga hänge mig själv till en person på riktigt. Sonja motbevisade detta och hittade ett sätt att riva ner de murarna hos mig, för första gången på länge kände jag att jag vågade satsa på kärleken igen!, säger Valentin till Hänt.

Han fortsätter:

– Bittert då jag hoppades på att det skulle vara jag som fick åka hem med Sonja, men ljuvt då jag innerst inne visste att Wille och Sonja passar ihop. Bachelorette handlade ju trots allt främst om att Sonja skulle hitta sin stora kärlek, och jag vet att både hon och William gjort det i Mexiko.

Valentin Kronblad är nästa Bachelor

Men Valentin behöver inte hänga läpp! Han står nämligen klar som nästa Bachelor. Nyheten avslöjas i slutet av det sista avsnittet av Bachelorette som finns på TV4play.

För Expressen berättar han mer om det hela:

– Att helt plötsligt bli vald som ”Bachelor” känns ganska sjukt. Väldigt kul, väldigt spännande men också väldigt nervöst.

I nuläget får han inte gå in på mer detaljer.

– Det är väldigt surrealistiskt, Det ska bli ett äventyr, definitivt.

Annons