Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vakna med NRJ:s stora ändring – Adam Alsing tar över morgonen

03 jul, 2019 
Vakna med NRJs stora ändring
Tidigare i år lämnade programledaren Malin Gramer Vakna med NRJ och ersattes med Klara Doktorow. Nu sker ännu en stor förändring i morgonprogrammet.
Annons
NRJs stora ändring – populära programledaren tar överBrand logo
NRJs stora ändring – populära programledaren tar över

I februari i år meddelade Malin Gramer att hon lämnar radioprogrammet Vakna med NRJ, som hon programlett i två och ett halvt år. I ett inlägg på sin Instagram förklarade hon varför hon valt att ta det beslutet.

”Mitt nyårslöfte i år var att göra saker för MIG, för att jag (och såklart min familj) ska må bättre. Så just nu pågår en massa förändringar i mitt liv. En av sakerna jag har gjort är att jag har sagt upp mig från NRJ”, skrev hon då. Hon fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag älskar mitt jobb och mina kollegor men så som livet har varit de senaste åren med tidiga mornar, alldeles för lite återhämtning och sömn fungerar inte längre. Jag måste sätta mitt välbefinnande i första hand.”

När radiokanalen själva delade beskedet om att Malin Gramer valt att sluta var det många besvikna kommentarer på Instagram.

Hon tog över efter Malin Gramer

En månad senare stod det klart att den som skulle ta över efter Malin Gramer vid radio-kollegorna Martin BjörkMessiah Hallberg, och Adam Alsings sida var den 33-åriga medieprofilen Klara Doktorow. 

Annons

– Jag har fått många att sätta kaffet i halsen tidigt på morgonen redan, men nu får jag dessutom betalt för det! Radio har alltid varit min favoritplattform så det här är lite av en dröm som blir sann, och jag tycker att Martin, Messiah och Adam gör ett väldigt roligt och härligt morgonprogram. Dem vill jag gärna vakna med!, sa Klara när hon tog över efter Malin.

Men nu, bara månader efter att Klara hoppat in i radioprogrammet, sker ännu en stor förändring. Under morgonen meddelar radiokanalen att morgonprogrammet byter namn från Vakna med NRJ till NRJ Morgon med Adam Alsing. Som namnet avslöjar är det alltså från och med den 5 augusti Adam Alsing som kommer att leda programmet varje morgon.

Lyssnarna har innan hört honom i tävlingen Vinn Adams Pengar där de har chansen att utmana honom i kunskapsfrågor. Men nu blir det mer än så.

– Peppen att få sända morgonradio igen är total! Kan låta klyschigt med jag ser otroligt mycket fram emot att få väcka våra NRJ-lyssnare runt om i hela Sverige, säger Adam Alsing i ett pressmeddelande.

FOTO: Instagram, Vakna med NRJ

Annons