TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vägrar delta i återträffen – därför saknas Gift vid första ögonkastet-deltagarna

25 mar, 2024 
Gift vid första ögonkastet återträffen
I Gift vid första ögonkastet – Den stora återträffen får vi se flera par från tidigare säsonger.
Men varför saknas det så många deltagare? Nu avslöjar SVT sanningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-Arvid och Ida visar upp nyfödda dotternBrand logo
Gift vid första ögonkastet-Arvid och Ida visar upp nyfödda dottern

Snart är det dags för en ny säsong av Gift vid första ögonkastet! Måndagen den 8 april 2024 är det premiär för jubileumssäsongen, där vi kommer att få se ett gäng singlar gifta sig med varandra utan att ha träffats, eller sett varandra, tidigare.

I och med att den tionde säsongen snart drar igång firar SVT lite extra. Innan vi lär känna de nya deltagarna ska vi nämligen få ta del av ett kärt återseende. I Gift vid första ögonkastet – Den stora återträffen ska Anton Pehrson, 32, och hans hustru Sofia Pehrson, 28, gifta sig för andra gången – och de har bjudit in flera par från realityserien.

GVFÖ-deltagarna ville inte medverka i återträffen

I avsnittet, som sänds den 25 mars, deltar bland andra Maxine Nordlindh och Emil Nygren som gifte sig i programmet 2020, samt Arvid Stark och Ida Lind som blev äkta makar i förra omgången av Gift vid första ögonkastet.

Annons

Men på listan över alla som medverkar i de kommande återträff-avsnitten saknas många deltagare som man minns väl. Det verkar som att de par som inte sa ja till varandra vid altaret inte har varit speciellt sugna på att göra comeback.

Nu berättar SVT varför så många deltagare saknas i Gift vid första ögonkastet – Den stora återträffen.

– Det är helt enkelt så att alla inte hade möjlighet den specifika helgen och vissa, även om det var väldigt få, kände att de hade lagt programmet bakom sig och tackade nej av den anledningen, säger pressansvarig Molly Brunner till Hänt.

Gravidlycka för Gift vid första ögonkastet-paret

De deltagare som faktiskt ställer upp i programmet är onekligen rejält taggade på att få visa upp sina liv ihop. Några av dem har, precis som Anton och Sofia, blivit föräldrar sedan kamerorna slocknade!

Det var faktiskt bara för några månader sedan som vi fick ta del av en ny gravidlycka bland Gift vid första ögonkastet-paren. Stina Thunberg och Fredrik Lindberg, som var med i den senaste säsongen, väntar sitt första barn efter att ha kämpat länge.

”Om allt går som det ’ska’ så välkomnar vi vår lille kring midsommar och drömmen om att bli mamma och pappa går i uppfyllelse”, skrev de på Instagram på nyårsdagen.

FOTO: SVT

Annons