LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Vad vinner man i Ensam i vildmarken? Finalisten avslöjar priset

20 apr, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Deltagarna från Ensam i vildmarken 2021
Åtta deltagare ska bli två i finalen av Ensam i vildmarken.
Endast en kan stå som vinnare i äventyrsprogrammet.
Men vad vinner man egentligen?
Annons
Därför tvingades Paul-Michael Wrenkler stanna i RobinsonBrand logo
Därför tvingades Paul-Michael Wrenkler stanna i Robinson


Under de närmsta veckorna är den första säsongen av Ensam i vildmarken slut för den här gången. I det sista avsnittet kommer en vinnare att koras. Från början var de åtta deltagare och i det sista avsnittet kommer det endast vara två deltagare kvar. Några av deltagarna som tagit sig långt i programmet är: Nicole Donvy, 29, Daniel Blomé, 38, Jonas Parandian, 37 och Ida Lindström, 25. Dessa fyra personer ska försöka överleva i programmets sista drabbningar innan finalen äger rum.

Finalen av Ensam i vildmarken

Någon av anläggningsdykaren och expeditionsguiden Nicole, äventyrsguiden och industriklättraren Daniel, ambulans-sjukvårdaren Ida och naprapaten Jonas kommer att koras till vinnare av programmet. När finalen äger rum kommer två av dessa deltagare varit i vildmarken i över 30 dagar. Under den tiden har de behövt skaffa mat, hitta vatten och bygga skydd mot kyla och rovdjur på egen hand, i finalavsnittet kommer finalisterna vara både hungriga och svaga när de har försökt att överleva i naturen under så lång tid.

Jonas Parandian, Nicole Donvy, Daniel Blomé och Ida Lindström. Deltagare från <i>Ensam i vildmarken</i> 2021.

Var kan man se säsongsfinalen av Ensam i vildmarken och när sänds den?

Hela första säsongen av programmet Ensam i vildmarken går att streama redan nu på discovery+. Men om du vill se finalen när det sänds linjärt går den att se på Kanal 5 tisdagen den 4 maj 2021.

Annons

Vill du veta om det blir en andra säsong av Ensam i vildmarken – läs här!


Det vinner man i Ensam i vildmarken

Ja, vad vinner man då när man varit utan sin familj och försökt överleva helt ensam i den nordnorska vildmarken under 30 dagar? Hänt har ställt frågan och fått svar från en av finalisterna.

Hen avslöjar att deltagarna i Ensam i vildmarken endast tävlar om äran, det är nämligen inga prispengar som ligger i potten. Men efter så lång tid i vildmarken kanske äran räcker?

Vinnaren kommer troligtvis vara ganska nöjd med att bara att få komma hem och äta lagad mat och få sova i sin egen säng?

Första säsongen av Ensam i vildmarken 2021 går att streama på discovery+. Nytt avsnitt sänds på Kanal 5 varje tisdag. Finalen kommer sändas på Kanal 5 tisdagen den 4 maj.

FOTO: Discovery Network Sweden

Annons