LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Uppgifter – SVT-profilen klar för Let's Dance: "Tackat ja"

01 feb, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Enligt uppgifter till Hänt har TV4 signat sitt första namn till Let's dance 2018. Något överraskande är det "På spåret"-profilen som sägs vara klar.
Annons

Förr om åren brukade ”Let’s Dance” dra igång redan i januari, men liksom förra året är det premiär för TV4:s populära program först i mars.

Castingen är förstås redan i full gång och det dröjer med all säkerhet inte länge innan TV4 kommer att berätta vilka kändisar som gör upp om glasskon i vår.

Men redan nu kan Hänt avslöja att författaren och SVT:s “På spåret”-deltagare Martina Haag, 53, ska vara klar för programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon har tackat ja, säger en källa med mycket god insyn i produktionen.

Vilka hon ska tävla mot återstår att se, men det är inte omöjligt att eventgurun Micael Bindefeld, 58, är en av dem. I höstas publicerade han nämligen en bild på ett sms på Instagram där det stod ”Hej Micael! Hur skulle du ställa dig till Let’s dance 2018?”.

På TV4 lägger man locket på om årets deltagare.

– Vi kommenterar inga namn idag. Vi kommer att kommunicera årets spännande Let’s dance-deltagare längre fram, hälsar Anika Beclijevski, exekutiv producent genom Åsa Örtengren som är pressansvarig för programmet.

Annons

Hänt har sökt Martina Haag för en kommentar, men hon har i skrivande stund inte återkommit.

“Let’s dance” sändes för första gången på TV4 2006, och då slutade Måns Zelmerlöw, 31, som vinnare. Genom åren har också bland andra Jessica Andersson, 44, Ingemar Stenmark, 61, och Tina Nordström, 44, stått överst på prispallen. Förra året var det Jesper Blomqvist, 43, som dansade hem vinsten.

FOTO: Ibl

Annons