TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Uppgifter: Obotligt sjuka artisten klar för Så mycket bättre

06 apr, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Enligt uppgifter är Louise Hoffsten och Albin Lee Meldau de två sista artisterna som är klara för Så mycket bättre 2018.
Annons

Charlotte Perrelli, Christer Sjögren, Linnea Henriksson, Eric Gadd och Stor är hittills officiellt klara för Så mycket bättre 2018. Och nu kan även de två sista artisterna ha avslöjats, för enligt uppgifter till Aftonbladet är Louise Hoffsten, 52, och Albin Lee Meldau, 30, klara för programmet.

Den sistnämnda är i så fall årets doldis i uppställningen. Albin Lee Meldau solodebuterade så sent som 2016 med singeln “Lou Lou”, men den låten har å andra sidan 18 miljoner streams på Spotify. Han har tidigare sjungit soul i bandet The Magnolia. Och helt okänd för tv-publiken är han verkligen inte, för Albin Lee Meldau är familjen Parneviks stora favorit och han har flera gånger gästat deras realityserie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Louise Hoffsten är desto mer rutinerad inom musikbranschen, men hon lider sedan flera år av den obotliga nervsjukdomen multipel skleros, MS. Redan för 20 år sedan skrev hon om sin kamp mot sjukdomen i sin självbiografi “Blues”.

Annons

Enligt källor med god insyn i branschen kommer TV4 eventuellt behöva möta upp Louise behov.

– De har ju ändrat en hel del i kraven på deltagarna sedan de första säsongerna, så numera specialanpassar fyran utifrån deltagarna. Alla måste inte alltid vara med på alla utflykter om de inte kan, säger en källa till tidningen.

Frida Skogh, pressansvarig för ”Så mycket bättre” hälsar via sms till Aftonbladet att varken hon eller programmets exekutiva producent Martin Nygren har några kommentarer.

Här är alla artister som är klara för Så mycket bättre 2018:

FOTO: Ibl

Annons