Uppgifter: Hon är One Direction-stjärnans nya flickvän

Uppgifter: Hon är One Direction-stjärnans nya flickvän

För en månad sedan svarade One Direction-stjärnan Niall Horan kryptiskt när han fick frågan om hur det går på kärleksfronten. Men nu verkar det plötsligt som att han har fullt upp med dejtandet.

För bara en månad sedan talade One Direction-stjärnan Niall Horan, 23, ut om sitt kärleksliv i Nöjesbladet. Då var han relativt fåordig och beskrev sig själv som “extremt singel”. Men trots att artisten som numera satsar på sin solokarriär, inte ville dela med sig av många fler detaljer än så, ville han ändå poängtera att han inte stänger några dörrar.

– Man håller alltid ögonen öppna. För du kan aldrig veta eller hur? Det är inte så att jag verkligen söker, men händer det så händer det. Det är väl så det brukar fungera, sa han då.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Och Niall Horans öppna inställning verkar faktiskt ha fungerat, om det han ville nu var att träffa någon. Nu sägs det nämligen att han börjat dejta. Men vem är det då som lyckats charma Niall Horan? Enligt tidningen The Sun heter hon Olympia Valance, är jämnårig med Niall, kommer från Australien och jobbar som underklädesmodell.

Enligt The Sun ska Olympia och Niall ha varit på ett flertal dejter och i en intervju med tidningen beskriver hon deras relation så här:

Läs också: Liam Paynes miss med nyfödda sonen – riskerar straff

– Vi träffades precis i Australien, vi har hörts ett tag och ja vi hänger en del, säger hon och fortsätter:

– Vi är rätt nära. Jag träffar honom när jag kommer till London och han träffar mig när han är i Australien.

Men precis som Niall, verkar även Olympia ha en avslappnad inställning till att träffa någon. I februari i år bröt hon upp med pojkvännen Greg Canncell som hon då varit tillsammans med i drygt ett år. Sedan dess har hon varit singen, något hon fortfarande verkar trivas med.

– Jag är singel just nu. Jag har varit singel största delen av det här året och det har varit riktigt skönt, säger hon.

Niall Horan satsar numera på sin solokarriär. Men när det gäller kärleken verkar han vilja dela den med någon.

Australienska Olympia Valance sägs vara Niall Horans nya kärlek.

Olympia Valance och Niall Horan är jämnåriga.

Läs också: Niall Horan om kärlekslivet: ”Håller ögonen öppna”

Foto: IBL, Instagram

 

FRÅN FÖRSTASIDAN