TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Unga mammor-Linn i chock efter sambons frieri

13 sep, 2018 
Frieri i unga mammor
I dagens avsnitt av Unga mammor på Viafree får tittarna se hur Markus äntligen, efter år längtan, går ner på knä och friar till Linn!
Annons

Unga mammor på Viafree är igång med sin fjärde säsong, och i den får vi bland annat fortsätta följa Linn Andersson, 20, dottern Tindra, 1, och sambon Markus Malm, 19. Linn beskriver sitt liv som annorlunda till skillnad från andra i hennes ålder. För henne är det viktigaste hennes lilla familj och att de tre är lyckliga ihop.

Hon har länge gått i drömmar om att Markus ska fria, och hon är inte helt nöjd över att han inte har tagit steget än.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Markus har ju inte friat än och jag är lite besviken. Alltså nu börjar jag ju bli gammal. Jag vill vara ung på mina bröllopsbilder och jag har redan fyllt 20 liksom. Men jag väntar på det perfekta frieriet, säger Linn i sin intro-film på Viafree.

I kvällens avsnitt av Unga mammor befinner sig Linn, Markus och Tindra på spa för att koppla av. När Tindra somnat blir det däremot inte den typ av avkoppling som Linn förväntat sig.

Istället går Markus ner på knä och friar.

Annons

– Jag älskar ju dig väldigt mycket, och vill leva med dig. Det här var typ det finaste ögonblicket någonsin att få va här med lilla Tindra som sover, så jag tänkte ta tillfället i akt, säger Markus och fortsätter:

– Vill du gifta dig med mig?

Linn tvekar inte en sekund innan hon säger ja – ja, ja, ja.

– Jag trodde aldrig att du skulle fria, säger Linn förvånat. Men nog är hon nöjd med frieriet, hon beskriver det som perfekt – precis som hon tidigare önskat:

– Jag blev jätteglad och jättelycklig när du friade. Det var helt perfekt.

Nya avsnitt av Unga mammor kommer ut på Viafree på onsdagar och torsdagar.

Här är alla mammor i Unga mammor säsong 4:

FOTO: Viafree

Annons