LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Unga mammor-Julia bryter ihop helt – fästmannen frånvarande: ”Jag brast”

27 mar, 2024 
Maria Broberg
Julia Bergman är känd från tv-serien Unga mammor.
Idag har hon fyra barn och delar ofta med sig av sitt vardagsliv i sina sociala medier.
I ett nytt ärligt inlägg öppnar nu Julia upp om den tuffa sjukdomstiden med barnen – som hon fått genomgå mestadels ensam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Julia Bergman, 28, blev känd när hon medverkade i realityprogrammet Unga mammor tillsammans med sin son Milan, 10.

Julia har sedan dess blivit ihop med hockeyproffset Dennis Everberg, 32, och tillsammans har de utökat familjen med ytterligare tre barn – döttrarna Zelda, 4, och Ilse, 3, samt i slutet av september förra året välkomnade de sonen Manne till världen.

I ett långt och ärligt inlägg på sin Instagram skriver nu Julia om hur tufft det kan vara att ta hand om barnen, mestadels ensam, när alla blir sjuka samtidigt.

Unga mammor-Julia om jobbiga tiden med barnen – helt slutkörd

Julia delar aktivt med sig av sitt vardagsliv med barnen på sin Instagram. Oftast är det inlägg med positiv ton men i ett nytt inlägg berättar Julia nu om den tuffa tiden hon gått igenom där alla barn drabbats av hosta och feber.

I en och en halv vecka har hon fått vara hemma med tre av fyra sjuka barn som i sin tur har lett till att Julia känner sig helt slutkörd. I ett av styckena till inlägget skriver hon:

Annons

’’Visst har jag varit trött förut och känt att jag inte hunnit med men nu har jag verkligen känt känslan av otillräcklighet vilket jag väldigt sällan gör samt hur tröttheten påverkat mig på både insida och utsida med mörka ringar under ögonen som blir djupare och djupare.’’

Julia skriver även att barnen sovit dåligt och väckt varandra under nätterna, och sedan har de svårt att somna om på grund av deras förkylningar.

Bröt ihop – fästmannen Dennis Everberg borta: ’’Helt paff’’

Fortsättningsvis berättar Julia att fått hjälp och stöttning från sin svärmor, men när Julia skulle åka till träningen brast det helt för henne.

’’Innan jag sen gick in till träningen satt jag i bilen, bröt ihop och tänkte att ’bara ingen frågar hur jag mår nu’. Såklart frågade min fina vän hur det var med oss alla där hemma nu när de varit sjuka och Dennis varit iväg osv. Jag brast typ ihop och svarade ’skit, alltså skitdåligt’. Stackarn blev helt paff för det är inte vad man brukar få höra av mig men hon satt där så fint och höll om mig och gav mig cred över hur grym jag är, att det snart är över och peppade mig.’’, skriver Julia i inlägget.

Annons

Julias pojkvän Dennis Everberg är ishockeyspelare som spelar för Rögle BK i SHL (Svenska Hockeyligan). På onsdagen spelar Rögle mot Färjestad, och om de vinner matchen kan de säkra en semifinalplats i ligan.

Detta kan i sin tur dessvärre betyda att Dennis kommer behöva vara borta ännu mer från Julia och barnen. Men i Julias inlägg skriver hon att hon lyckats få lite egentid med Dennis och att allt känns bättre igen:

’’Nu känns det absolut bättre. Fick ju peppande ord, hänga med Dennis, lite egentid och lek med de stora barnen.’’

FOTO: Instagram/TT

Annons