Artikeln innehåller reklamlänkar

Unga föräldrar-Andrea Norrman avslöjar bebisens kön: ”Längtar”

Andrea Norrman avslöjar könet

Tv-profilen Andrea Norrman väntar sitt andra barn tillsammans med Linus Bergman. Den lilla bebisen kommer att födas i december och storasyster Belle är mycket förväntansfull. Nu avslöjar Andrea Norrman om det blir en lillasyster eller lillebror.

Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman, 22, träffade kärleken Linus Bergman, 24, efter att hon varit med i Paradise hotel 2017. På nyårsafton samma år fick de sitt första barn som heter Belle.

Nu har Belle blivit två år och Andrea Norrman har bytt festandet mot ett stilla familjeliv. Hon syns i årets omgång av realityserien Unga föräldrar.

“Så glad över att vi har gjort det här tillsammans. Hoppas ni är lika taggade på det här som vi!”, skrev Andrea på Instagram i mars.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men redan innan det, i februari i år, avslöjade Andres Norrman den glada nyheten att hon och Linus väntar sitt andra barn.

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev Andrea i ett inlägg på sin blogg.

Hon har tidigare berättat att hon varit orolig för sin andra graviditet då viktuppgången tog hårt på hennes kropp, framför allt hennes knän.

”Med Belle vid den här tiden så låg jag plus flera kilon och den här gången är jag mycket mer medveten om vad jag stoppar i mig och hur mycket. Detta för att jag vet hur dåligt min kropp mådde av att gå upp 25+ kilo med Belle”, skrev Andrea Norrman härom veckan.

Andrea Norrman avslöjar könet på bebisen

Nu har Andrea Norrman avslöjat att hon och Linus Bergman väntar en son. På Instagram har hon lagt upp små bebiskläder tillsammans med bilderna från ultraljudet.

Tänk att magkänslan hade rätt, igen. Älskade lillebror vad vi längtar efter dig”, skriver hon i inlägget.

Andrea berättar också att det beräknade förlossningsdatumet blivit flyttat – till en väldigt speciell dag.

Vi har också blivit förflyttade några dagar, så BF är flyttat till den 8 september. På min födelsedag. Och med tanke på att Belle föddes på nyårsafton så kommer han väl garanterat på min födelsedag, eller vad tror ni?” skriver Andrea Norrman.

LÄS MER: TV4-mamman Andrea Norrman om tuffa tiden efter förlossningen

LÄS MER: Gravida Andrea Norrmans ärliga ord om tuffa kroppsförändringen

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

SENASTE NYTT!