Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Andrea Norrmans ärliga ord om tuffa kroppsförändringen

20 mar, 2019 
Andrea Norrmans andra graviditet
Andrea Norrman är aktuell med den nya säsongen av Unga föräldrar på TV4. Nu berättar hon om skillnaden mellan sina två graviditeter i ett inlägg på sin blogg.
Annons

Tidigare i år avslöjade Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman, 22, att hon och sambon Linus Bergman, 24 väntar sitt andra barn. Paret fick dottern Belle på nyårsafton 2017 och enligt bloggerskan gick förlossningen bra.

”Wow. Det kunde inte ha varit bättre. Allt gick så otroligt fort. Jag är så imponerad av mig själv och jävlar vilket bra stöd från min fantastiska medmänniska Linus”, skrev hon i ett inlägg efter födseln.

Andrea Norrman är numera aktuell med den nya säsongen av Unga föräldrar men var innan dess mest känd för sin medverkan i Paradise hotel 2017. I programmet hade hon en flirt med Haidar Juma, 27, men strax efter att inspelningen var över träffade hon kärleken och bytte festlivet mot ett lugnare familjeliv.

Andrea Norrman om skillnaden mellan graviditeterna

För Andrea Norrman innebar den första graviditeten en stor påfrestning för hennes kropp. I ett inlägg på sin blogg skriver realityprofilen om hur hon mådde när hon väntade Belle:

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Med Belle vid den här tiden så låg jag plus flera kilon och den här gången är jag mycket mer medveten om vad jag stoppar i mig och hur mycket. Detta för att jag vet hur dåligt min kropp mådde av att gå upp 25+ kilo med Belle”, skriver Andrea i inlägget och fortsätter:

”Knäna var värst… Mina knän värkte och klarade inte av att bära mig som innan. Jag hade så ont. Min kropp var inte beredd på att gå upp så mycket på så pass kort tid”.

Andrea Norrman berättar vidare att hon denna gång har en annan taktik för att må bättre.

”För mig och för min kropp skull så vill jag vara mer medveten den här gången. Blir det så att jag “ändå” går upp 25 kilo, ja då är det ju så, så klart”.

Hon skriver även att magen blev större snabbare under den andra graviditeten och att hon har hört från sina läsare att många andra tvåbarnsmammor har upplevt samma sak.

”Jag frågade er omföderskor på Instagram och frågade om ni var större med andra barnet och om det var tätt inpå första barnet, och en stor majoritet av de som fått syskon tätt skrev att de precis som jag, blev väldigt stor om magen väldigt snabbt med andra barnet”.

FOTO: Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons