"Ung och bortskämd"-profilen släpper partylåt: "Blir succé"

"Ung och bortskämd"-profilen släpper partylåt: "Blir succé"

Wow! Nu släpper William Hultkrantz från "Ung och bortskämd" partylåten "En skvätt Moët" – hör den först av alla här!

William Hultkrantz, 21, är en av deltagarna i årets ”Ung och bortskämd” – och kanske också den med de dyraste vanorna. Nu släpper han låten “En skvätt Moët” på Spotify, en partylåt som handlar om just livets goda.

– Jag har aldrig haft en tanke på att släppa en låt förut, så jag är faktiskt lite chockad över att jag finns på Spotify nu. Jag kan ju inte sjunga, så jag var lite nervös, men det gick bra ändå. Låttexten blev skitrolig och den har med mycket av det jag sagt i programmet, så jag tror att det här kommer att bli succé, säger Wille.

LÄS MER: TV3 mörkade gruppsexet i Ung och bortskämd: “Det var orgier”

Låttexten innehåller bland annat rader som “det kostar att ligga på topp, på kontot finns det inget stopp”,  “är det redan fredag, jag står högst upp i näringskedjan”, och “jag tar mig en fylla, men inget från budgethyllan”. För att skriva låten har Wille tagit hjälp av artisten Emil Assergård, 25, och producenten Gustav Afsahi, 28.

– Jag har spelat upp låten för min familj och vänner och de tyckte att den var skitbra. Min familj blev faktiskt helt chockade. Pappa var imponerad, han tyckte att den var bättre Robin “Mos” låt “Go Charlie”, säger Wille.

William Hultcrantz släpper låten “En skvätt Moët”.

LÄS MER: William, 21, fick två BMW av sin mamma – värda 1,2 miljoner kronor

Och trots att låten släpptes idag så har William Hultkrantz redan fått sitt allra första gig. I början av april uppträder “Ung och bortskämd”-profilen för första gången live med låten på en nattklubb i Örebro.

– Jag får nog dra i mig några groggar eller kanske en skvätt Moët innan jag går ut på scenen för att komma på banan. Men det ska bli skitkul, jag kommer att släppa loss och göra så att det blir drag, säger Wille.

Här kan du lyssna på Wille Hultkrantz låt “En skvätt Moët”!

Foto: TV3, Spotify

FRÅN FÖRSTASIDAN