LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

William, 21, fick två BMW av sin mamma – för 1,2 miljoner

14 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
William Hultkrantz, 21, i "Ung och bortskämd" gillar det goda i livet och glider gärna runt i sina två, nya BMW-bilar – som mamma har betalat.
Annons

William Hultkrantz, 21, är en av deltagarna i årets “Ung och bortskämd”. Hemma i Örebro lever 21-åringen ett gott liv hemma hos sina föräldrar, där han varken behöver tvätta, städa eller betala sina egna räkningar. På morgnarna brukar han starta dagen med ett glas fin champagne och en liten power walk.

– Jag gillar att ta ett glas skumpa eller ett litet glas vin på morgonen, kanske en Moet eller lite Dompa (Dom Perignon, reds. anm.) och sedan tar jag en liten PW. Det ger en bra start och en god förutsättning för resten av dagen, säger William och fortsätter:

– Jag gör ju inte så mycket om dagarna. Jag jobbar inte och jag bidrar inte med vardagssysslorna så mycket, utan min mamma är som en god fe som fixar allting åt mig. Det är lite hotellkänsla att bo hemma.

Williams mamma och pappa har inte heller snålat på krutet när det gäller dyra presenter till sin ögonsten. När deras son fyllde 18 år fick han nämligen en helt ny BMW, värd cirka 420 000 kronor. Och två år senare köpte de också en “lite roligare bil” till sonen, en BMW M2 sportbil, värd drygt 800 000 kronor.

Annons

– Mina föräldrar gillar ju mig uppenbarligen, det är ju därför jag får sånt. Jag är ett charmtroll. Jag tror att alla vi som är med i programmet är väldigt älskade av våra föräldrar, säger han och fortsätter:

– Sedan har jag ett jättestort bilintresse och älskar BMW. Och om man vänder på “BMW”, så blir det ju “Wille Med Bilen”. Det symboliserar ju något.

https://www.instagram.com/p/BQLKeCzAbvP/?taken-by=willehtz

Men det är inte bara inköpen av bilarna som föräldrarna står för – utan även Williams extrema bensinräkningar.

– Jag har ju två tankkort till mina två bilar och precis innan inspelningen av “Ung och bortskämd” så körde jag mycket bil. Mamma och pappa fick hem två räkningar på totalt 15 000 kronor. Jag hade ju köpt lite annat till bilarna också, tvättprodukter och så, säger William Hultkrantz och fortsätter:

– Då var mina föräldrar lite skeptiska, de tyckte inte det var normalt beteende. Men förutom bilarna så lägger jag mest pengar på krogen och på kläder. En vanlig krogkväll kan kosta allt från 5000 kronor och uppåt. Det kostar att ligga på topp.

Sugen på att lära känna William lite bättre? Kolla in klippet nedan:

FOTO: TV3

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons