TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ulrika Jonsson visar upp gravidmagen – ger svar på tal: ”Alla vill inte"

27 mar, 2024 
Linn Seipel
Ulrika Jonsson
Ulrika Jonsson är svenskbrittiska tv-profilen som haft flera uppmärksammade relationer genom åren.
Nu visar hon plötsligt upp gravidmagen på sin Instagram!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Den svenska tv-personligheten och modellen Ulrika Jonsson, 56, bor sedan länge i Storbritannien där hon skapat ett namn för sig själv. Bland annat syns hon som programledare för brittiska Gladiatorerna. Utöver sin karriär inom tv har Ulrika ett rikt privatliv, där hon hunnit varit gift med tre olika män och fått fyra barn.

Första maken, John Turnbull var hon tillsammans med mellan 1990 och 1995. Senare gifte hon sig med Lance Gerrard-Wright 2003, vilket höll i tre år. Det senaste äktenskapet med Brian Monet inleddes 2008, men slutade också i skilsmässa år 2019. Hon hade även en uppmärksammad relation med före detta svenska förbundskaptenen Sven-Göran ”Svennis” Eriksson.

Från de tre äktenskapen har hon fyra barn, varav Martha, Cameron och Malcolm är med dessa män. Dottern Bo Eva Coeur Jonsson föddes 2000, och blev till utanför äktenskap med en man som inte funnits med i bilden, har Yahoo News tidigare rapporterat.

Annons

Ulrika Jonsson visar upp gravidmagen – hårda orden om att vara förälder

Ulrika har varit öppen med att hon inte längre tror på äktenskap, och att hon aldrig vill gifta sig igen. Men att vara mamma å andra sidan är något hon känner stor stolthet för. Men med det sagt har det inte alltid varit lätt.

I ett öppenhjärtligt inlägg berättar hon nu om synen på sitt – och andras föräldraskap.

”Mors dag. Det är en grej. Betyder inte att det är det rätta. Jag kände min moders instinkt öka vid 10 års ålder. Slumpmässigt. Min enda ambition. Min besatthet. Hade tur som fick 4 bebisar. Det har inte varit helt lätt. Alla de där ute som säger åt dig att andas och göra yoga och mindfulness har uppenbarligen inte det svårt.”, inleder Ulrika sitt inlägg med, som är bildsatt med henne själv som gravid och ung mamma. Hon fortsätter skriva:

”Alla vill inte bli mamma. Varför är det så svårt att förstå?? Dessutom är vissa mammor skit. Många pappor är det men det är förväntat. Sedan har vi pappor som är fantastiska mammor. Och styvpappor som verkligen tar steget. Familjen är INTE blod. Det är engagemang och rent kärlek. Ovillkorligt. #hittadinfamilj #hitta din stam”

FOTO: TT/Instagram

Annons