Ulrik Munters reaktion i tv – efter Jenny Strömstedts klädönskan

Ulrik Munther.

TV4
Artisten Ulrik Munther dök upp i lördagens Nyhetsmorgon i minst sagt en spektakulär outfit.
Klädvalet verkade vara något föll programledaren Jenny Strömstedt i smaken – så pass mycket att hon ville låna kläderna.
– Ja absolut, jag lämnar den här så kan du ha den i nästa sändning

Artisten och skådespelaren Ulrik Munther, 26, slog igenom 2009 när han vann Lilla Melodifestivalen. Samma år kammade han även hem vinsten i Eurovision Song Contest för barn. 2012 tävlade han första gången i Melodifestivalen med låten Soldiers som gick till final. Året därpå deltog han återigen i tävlingen och hans låt Tell the World I'm Here hamnade på tredje plats i finalen.

Efter succén i Melodifestivalen har Ulrik Munther också valt att testa på skådespelarkarriären och han har nominerats till en Guldbagge för sin huvudroll i filmen Efterskalv.

Jenny Strömstedts fråga till Ulrik Munther – i krisen

Under lördagen gästade Ulrik Munther Nyhetsmorgon för att berätta om sitt liv idag och det nya albumet han är aktuell med. För programledaren Jenny Strömstedt berättade han bland annat hur han länge har satt upp hinder för sig själv och inte vågat testa vissa saker. Något han har fått jobba med genom åren. Förutom artistkarriären har han också provat på att skådespela.

Jenny Strömstedt frågar hur Ulrik Munther försörjer sig i en tid som denna när man inte får gå på konserter.

– Jag har faktiskt klarat mig ganska okej ändå, för jag har inte haft så mycket spelningar inbokade eller planerade utan jag har jobbat på det här albumet som kommer. Jag har klarat mig förhållandevis väldigt bra, svarar han.

Jenny Strömstedt påpekar att han har blivit mer konstnärlig nu än tidigare då han var mer kommersiell.

– Hur ser du tillbaka på den tiden när du vann Lilla Melodifestivalen fram till de där två finalplatserna i Melodifestivalen? Frågar hon.

– Ne men jag ser det väl som min resa på något sätt. Det hade inte kunnat bli på något annat sätt, säger han och fortsätter.

– Men när jag tittar på gamla klipp av mig själv, framför allt när jag var yngre, så kan jag ju känna mycket osäkerhet som var då. Det är så mycket att man ska hitta sin plats liksom och man lyssnar mycket på andra människor. Och nu får försöker jag att lyssna mer på mig själv.

Artistens spektakulära klädval

Men förutom att gästa Nyhetsmorgon och framföra sin nya låt gjorde Ulrik Munther ett starkt intryck på ett annat sätt – nämligen klädmässigt! Artisten kom till studion iklädd en superhjälte-dräkt från topp till tå!

Jenny Strömstedt inledde hela intervjun med att fråga om Ulrik Munthers minst sagt speciella kläder dagen till ära.

– Ja, det här var något utav en dare till mig själv. Det handlar om att utmana sig själv lite grann och gå utanför ens comfortzone.

– Du får jag låna den där kostymen? Jag känner ändå att det hade varit härligt att känna sig lite stark och oövervinnerlig i emellanåt? Frågar Jenny Strömstedt till sist.

– Ja absolut, jag lämnar den här så kan du ha den i nästa sändning, svarar en skrattande Ulrik Munther.

FOTO: TV4

LÄS ÄVEN: 7 svenska kändisar som du inte visste hade tävlat i "Lilla Melodifestivalen"

Senaste nytt