LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgans första ord om pensionen – nu berättar han: ”Tänkt mycket”

06 jul, 2023 
Frida Eklöf
Morgan Karlsson
Morgan Karlsson är en välbekant profil på shoppingcentret Gekås Ullared.
Han har spelat in tolv säsonger av realityserien Ullared och är en fena på aktier.
Nu berättar han om tankarna kring att förtidspensionera sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”Brand logo
Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

Varuhuset Gekås Ullared är ett av Sveriges mest kända shoppingcenter. Och i samband med att tv-serien Ullared började sändas 2009 har det om möjligt fått ett ännu bättre rykte och lockar idag tusentals besökare dagligen.

Det finns även de personer som beger sig till Ullared för att få chansen att få träffa några av de folkkära profilerna som jobbar där.

En av dem är ingen mindre än Morgan Karlsson, 50, som blivit ansiktet utåt för Gekås Ullared.

Ullared-Morgans avslöjande om att förtidspensionera sig: ”Har tänkt”

Morgan är minst sagt en gammal räv på Gekås Ullared. Han har nämligen jobbat på shoppingcentret i hela imponerande 25 år.

I realityserien Ullared har Morgan flera gånger pratat öppet om sitt intresse för aktier, något som lett till att han har blivit ekonomiskt oberoende. Men när Hänt frågar Ullared-profilen om han kan tänka sig att förtidspensionera sig är han ytterst tveksam.

– Jag har tänkt mycket på den biten nu när jag har haft semester så tänkte jag det att jag har så himla bra där. Mina ekonomiska förutsättningar är att jag kan gå ner lite i tid som det ser ut nu. Men jag har det så pass bra och en bra tjänst där jag sköter mig själv och inte har någon chef som är på mig och jagar mig. De har insett hur mycket jag betyder för Gekås Ullared, säger Morgan till Hänt.

Annons

Om Morgan väljer att gå ner i timmar återstår att se men som det ser ut just nu trivs han som fisken i vattnet på shoppingcentret!

Ullared-Morgans kamp med hälsan – tvingades bli sjukskriven

– Jag skulle cykla ner till min mor och fars grav och tända ett gravljus. Där var det väldigt glatt på gårdsuppfarten, så att jag slant och tänkte väl inte mer på det, sa Morgan i mars till Hänt och fortsatte:

– Så då jobbade jag fyra dagar och sedan så tyckte de andra att det såg så illa ut och jag hade sådan värk. Min syster tyckte då att jag skulle åka in.

Väl på akuten visade det sig att cykelolyckan hade gjort att han bröt nyckelbenet och tvingades sjukskriva sig från Gekås Ullared.

– På akuten så visade det sig då att jag hade brutit mitt nyckelben. Så jag går här hemma nu och är sjukskriven tre veckor framåt. Men det är ingen fara med mig. Jag är ju uppe och jag är kry och jag kör ner och äter middagar och sådär. Det var tur i oturen.

FOTO: JOHAN JEPPSSON/TT, YOUTUBE

Annons