LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgan Karlsson akut till sjukhus – nu berättar om olyckan

13 mar, 2023 
MORGAN KARLSSON
Ullared-Morgan Karlsson lyser med sin frånvaro i det populära varuhuset och så kommer det vara ett tag framöver.
Nu berättar han om sjukskrivningen.
– Det gör lite extra ont på nätterna, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Best of Mello 2023Brand logo
Best of Mello 2023

I tv-serien Ullared har vi fått se flera av de anställda och kunderna på Ullared och de har blivit riktigt folkkära profiler idag. Under elva säsonger fick vi bland annat följa profiler som Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson, Maritta Söderström och Gunnel Hyvönen.

Men de senaste åren har programmet legat på is och det verkar högst oklart om det blir fler säsonger i framtiden.

Men med det sagt, det går ingen nöd på Ullared. Hänt har tidigare kunnat rapportera om att varuhuset gått med rejäl vinst trots tuffa tider ekonomiskt. Detta ska såklart firas internt och förra månaden betalades en bonus ut till alla anställda.

Ullared-Morgan akut till sjukhus – berättar om kampen

I höst firar de dessutom 60-årsjubileum så det är minst sagt festliga tider som råder.

Annons

Men för Morgan har det tyvärr inte varit guld och gröna skogar den senaste tiden. Nu berättar han för Hänt om olyckan som gjort honom sjukskriven.

– Jag skulle cykla ner till min mor och fars grav och tända ett gravljus. Där var det väldigt glatt på gårdsuppfarten, så att jag slant och tänkte väl inte mer på det, säger Morgan och fortsätter:

– Så då jobbade jag fyra dagar och sedan så tyckte de andra att det såg så illa ut och jag hade sådan värk. Min syster tyckte då att jag skulle åka in.

På akuten fick han beskedet som nu har satt hans liv på paus:

– På akuten så visade det sig då att jag hade brutit mitt nyckelben. Så jag går här hemma nu och är sjukskriven tre veckor framåt. Men det är ingen fara med mig. Jag är ju uppe och jag är kry och jag kör ner och äter middagar och sådär. Det var tur i oturen.

Läkarnas besked efter Morgans olycka

Tur i oturen var det för Morgan och lyckligtvis blir det inga fler besök på akuten som det ser ut i nuläget.

Annons

– Det ska läka av sig själv, men jag ska få en sjukgymnast som ska visa hur jag ska hålla armen och sådär. Men jag ska inte behöva åka tillbaka till akuten och röntga det utan det ska läka av sig själv, säger Morgan till Hänt.

Han fortsätter berätta om problematiken, och när det gör som ondast.

– Det gör lite extra ont på nätterna när man vänder sig. Och man är ju handikappad här i huset, det är så mycket som man vill göra. Men jag är ju sjukskriven, men då får jag säga till mig själv "Morgan nu kan du inte gå ner och krypa på golvet".

FOTO: JONAS EKSTRÖMER / TT, Johan Jeppsson/TT

Annons