ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Maritta Söderström avslöjar nya detaljerna om flytten

08 sep, 2023 
Nyligen avslöjade Ullared–Maritta Söderström att hon ska flytta.
Till Hänt kan hon nu berätta ytterligare detaljer om flytten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

I realityserien Ullared blev vi bekanta med härliga Maritta Söderström, 78, och hennes syster Gunnel Hyvönen, 76.

Sedan debuten i tv-rutan är det mycket som har hänt i Marittas liv och senaste nytt är att hon ska flytta – något hon berättar om för Hänt.

Ullared-Maritta om nya detaljerna inför flytten – då går flyttlasset

Det var för ett tag sedan som Maritta först berättade för Hänt om flytten, men nu börjar det närma sig med stormsteg. I en ny intervju med Hänt berättar hon om känslorna inför den kommande flytten.

– Jag ska flytta nu den 15:e september, men det är bara 300 meter härifrån, det är för att jag ska slippa trapporna. Jag orkar inte med trapporna längre. Det är rörigt i lägenheten, rörigt i mitt huvud och rörigt i husvagnen med, säger Maritta.

Anledningen till att hon ska flytta är som sagt pågrund av trapporna, hennes nya lägenhet är bara en trappa upp.

Hur känns det att du ska flytta?

Annons

– Ja, spännande, men mest oroligt. Jag sover dåligt på nätterna här, jag sover dåligt för jag får inte ro någonstans. Jag får inte ro i lägenheten och jag tänker på nya lägenheten och husvagnen och allt vad det är.

Trots att det ska bli skönt att flytta känner Maritta en del oro, men det hjälper att kärleken Lasse är på plats.

– Lasse han har varit uppe och hjälpt mig att rensa på vinden och i garderoben och hittar grejer som jag inte visste att jag hade ens en gång, sa Maritta till Hänt i en tidigare intervju.

Ullared-Marittas framtidsplaner med Lasse – ska resa

Maritta och Lasse är sedan nyligen förlovade, men de har tagit det gemensamma beslutet att inte gifta sig.

– Nej det förstår du då måste man bara skriva en helvetes massa papper. Pass ska göras om, körkort ska göras om, id-kort ska göras om, och det kostar en jävla massa pengar. Det kan vi lägga på resor istället.

Och mycket riktigt så gör de just det!

– Vi ska på kräftskiva på lördag hos min bästa kompis, sen ska vi till Öland den 23 september och sen ska vi till Kanarieöarna i November om allting går bra.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons