TV4:s svar om David Hellenius medverkan i Solsidan

David Hellenius

Inspelningen för den nya säsongen av Solsidan är i full gång och precis som tidigare säsonger är de vanliga karaktärerna med.
Men nu misstänker många att även David Hellenius ska vara med i succéprogrammet – nu svarar TV4 på spekulationerna.

David Hellenius har varit i rampljuset i många år och har genom åren lett stora program som Let's dance, Humorgalan och sin alldeles egna talk show Hellenius hörna. Men det är inte bara att programleda som David är bra på. Genom åren har han även gjort en hel del filmer och serier och har bland annat synts som en av huvudrollerna i succéfilmerna Sommaren med Göran och En gång i Phuket.

Men nu misstänker följarna att David ska vara med i ännu en stor produktion, nämligen Solsidan. Nu svarar TV4 på spekulationerna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mystiska videon – därför tror följarna att David Hellenius ska vara med i Solsidan

Det var i maj tidigare i år som TV4 kom med den fantastiska nyheten att det blir ännu en säsong av succéserien Solsidan. Skådespelarna, som består utav Mia Skäringer, Felix Herngren, Josephine Bornebush, Johan Rehborg, Henrik Dorsin och Malin Cederbladh, har spelat de berömda karaktärerna i över sex säsonger, och än verkar det svenska folket inte ha fått nog. I ett pressmeddelande som TV4 gick ut med i samband med beskedet skriver Felix Herngren om vad tittarna kan förvänta sig av den nya säsongen.

”I nya säsongen av ”Solsidan” har vi för första gången tillsammans med ensemblen stakat ut en ny säsong och hittat minst sagt spännande utmaningar för våra karaktärer. Efter drygt tio års filmande har vi skådespelare lärt känna karaktärerna, och för varje år försökt fördjupa dem. Senaste året har varit omvälvande och detta har nog påverkat våra historier mer än vi trodde från början”, skriver han.

I samma meddelande bekräftar också kanalen att kända profiler som Fredrik Hallgren, Carolina Gynning och Louise Norddahl också kommer att gästa programmet den här gången. Men nu finns det saker som tyder på att de får sällskap av ännu en känd profil, nämligen David Hellenius. I en video på Davids Instagram ser man nämligen hur han befinner sig i det hus som i serien är Fredde och Mickans hus.

TV4s svar om David Hellenius medverkan i nya säsongen av Solsidan

Men när Hänt når TV4 för att fråga om Davids roll i serien kommer de med ett minst sagt mystiskt svar.

”Annat än de gästskådespelare som kunde kommuniceras i säsongens första pressrelease är eventuella nytillskott dessvärre inget vi kommenterar. Håll utkik i vårt pressrum under/efter sommaren dock, det lär komma uppdateringar kring serien titt som tätt”, skriver nämligen Linus Kajander, presskontakt för programmet.

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins ilska mot Pernilla Wahlgrens expojkvän – efter sveket

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli om relationen till Lotta Engbergs exmake Anders

Senaste nytt