Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

TV4:s krisplan för gravida Malin Stenbäck under Love Island

19 aug, 2019 
Lina Arvidsson
TV4 om krisplanen för Malin Stenbäcks graviditet under Love island 2019
I våras avslöjade radioprofilen Malin ”Praktikant-Malin” Stenbäck att hon väntar barn med kärleken Petter Molund. Nu väntar inspelningen av årets säsong av TV4:s realityprogram Love Island för Malin. Nu berättar TV4 om krisplanen som finns för Malins skull.
Annons
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019Brand logo
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019

Malin Stenbäck, 32, blev ”Praktikant-Malin” med hela Sverige när hon medverkade i radioprogrammet Gry Forssell med vänner på Mix Megapol. I våras slutade hon på programmet för att jobba med TV4-programmet Bachelor.

I våras avslöjade också Malin Stenbäck att hon och kärleken Petter Molund väntar sitt första barn. På Instagram delade hon med sig av det glada beskedet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

VI SKA FÅ EN BEBIS!”, skrev hon med versaler och möttes av hurrarop och lyckönskningar bland kommentarerna.

Våren tillbringade Malin i Sydafrika där årets Bachelor-säsong spelas in. I ett inlägg på Instagram berättade hon om glädjen över både resan – och graviditeten.

”Vilken underbar resa vi har fått vara med om! Inspelningen av årets Bachelor var så maxad på alla sätt och att få leva i Sydafrika i 7 veckor var verkligen en dröm”, skrev Malin Stenbäck i ett inlägg på Instagram och fortsatte:

Annons

”Förstå då också den översvämmande lyckan att jag fick ha med mig Petter Molund och vår lilla bebis i magen! Plus att jag fått må så himla bra i graviditeten hela den här perioden. Min tacksamhet till livet just nu, den har liksom inga gränser”.

Finns en plan för Malin

I höst är Malin tillbaka i rutan, då med dokusåpan Love Island i TV4. I år spelas programmet in på den grekiska ön Korfu. Malin kommer att finnas på plats under inspelningen och ser fram emot höstens jobb.

– Jag mår jättebra och är så glad över vad som komma skall, och att jag ändå kan vara på plats för Love Island Sverige där vi har världens hetaste singlar och en uppdaterad lyxvilla, säger Malin Stenbäck till TV4.

Med henne i Grekland kommer också Petter Molund vara, båda två redo för bebisens ankomst. TV4 försäkrar också att barnmorska och annan vårdpersonal finns tillgänglig för Malins skull.

– Jag har allt jag behöver på plats och kommer självklart inte ta några risker. Det finns såklart en plan för hur allt ska lösa sig, säger Malin Stenbäck.

Love Islands producent Lotta Edvardsson intygar att produktionen är glada över att Malin valt att vara med under årets inspelning.

–  Vi är så lyckliga över att Malin är vår trygga kapten även i år, och har möjlighet att följa upp fjolårets succé. Det viktigaste för alla inblandade är att hon mår bra, och det styr alla beslut kring hennes medverkan. Det kommer också leda till en stor överraskning längre fram, säger hon.

FOTO: TT, Instagram

Annons