Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Stenbäcks nya glädjebesked efter gravidavslöjandet

21 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
Malin Stenbäck ger glädjande besked om graviditeten efter inspelningen av Bachelor i Sydafrika.
Malin ”Praktikant-Malin” Stenbäck har den senaste tiden varit i Sydafrika och spelat in en ny säsong av Bachelor. Denna gången som gravid. Efter inspelningarna ger hon nu glädjande besked om graviditeten och livet efter att ha lämnat Mix megapol.
Annons
Nöjesvärlden avsnitt 2Brand logo
Nöjesvärlden avsnitt 2

Malin Stenbäck, 32, gjorde sig känd som ”Praktikant-Malin” i radioprogrammet Gry Forssell med vänner på Mix Megapol. Där hördes hennes röst fram till i våras då hon valde att lämna programmet, för att istället jobba med tv-programmet Bachelor och fokusera på sin då nyligen avslöjade graviditet.

Det var genom radioprogramledaren och kollegan Gry Forssell, 46, som det blev känt att Malin skulle lämna radiokanalen. På Instagram skrev Gry Forssell om saken:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den bästa praktikanten man kan tänka sig ska nu få ett riktigt jobb och lämnar oss på morgnarna på radion. Vi har haft så vansinnigt roligt genom alla dessa år och jag ser fram emot att få vara hennes vän lång tid framåt och jag längtar efter att få träffa hennes bebis i höst”, skrev hon och fortsatte:

”Jag hoppas också att vi ska få jobba tillsammans i framtiden igen. Önskar dig ALL LYCKA Malin och grattis till TV4 och Bachelor-gänget”.

Annons

Malin Stenbäck svarade på Gry Forssells inlägg med en kommentar:

”Vänner alltid!”, skrev hon.

Bytet av jobb, från Mix megapol till Bachelor, var inte främmande för Malin Stenbäck, som tidigare setts som programledare för eftersnackprogrammet Tjejerna berättar allt. Hon har även gjort andra tv-jobb, såsom Idol Extra och Love Island Sverige.

Malin Stenbäcks lycka över nya livet

Under de senaste veckorna har Malin befunnit sig i Sydafrika, där årets Bachelor-säsong spelas in. I ett inlägg på Instagram berättar hon om resan och inspelningen – och ger samtidigt ett glädjande besked om graviditeten och livet efter avhoppet från Mix Megapol.

”Vilken underbar resa vi har fått vara med om! Inspelningen av årets Bachelor var så maxad på alla sätt och att få leva i Sydafrika i 7 veckor var verkligen en dröm”, skriver Malin Stenbäck i ett inlägg på Instagram.

Hon fortsätter:

”Förstå då också den översvämmande lyckan att jag fick ha med mig Petter Molund och vår lilla bebis i magen! Plus att jag fått må så himla bra i graviditeten hela den här perioden. Min tacksamhet till livet just nu, den har liksom inga gränser”.

FOTO: TT/Emil Hammarström, 

Annons