TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

TV4:s fina hyllning i Stjärnornas stjärna efter Zannah Hulténs plötsliga död: "Helt ofattbart"

05 maj, 2018 
Malin Ljung
För knappt en vecka sedan kom det tunga beskedet att TV4-profilen Zannah Hultén, 62, avlidit. Finalen av Stjärnornas stjärna under lördagskvällen inleddes med en mäktig hyllning av sångpedagogen.
Annons

Finalen av Stjärnonas stjärna i TV4 inleddes med sorg och ett tyst ögonblick för jurykollegan Zannah Hultén, 62, som avled för sex dagar sedan.

I tv-rutan visades en bild av den omtyckta sångpedagogen tillsammans med texten “Vi saknar dig”. Därefter inleddes finalen med att alla artister som deltagit i Stjärnonas stjärna fortsatte med ett medley av låtar de framfört under säsongens lördagsfinaler.

Beskedet om att Zanna Hultén avlidit kom som en blixt från klar himmel under valborgsmässoafton. Hennes dotter bekräftade att hennes mamma somnat in dagen innan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Min älskade älskade älskade älskade mamma somnade in i går. De som känner oss vet att vi är mer än mor och dotter och bästa vänner. Vi är själsfränder genom alla universum. Hennes hjärta är mitt och mitt hjärta är hennes. För alltid. Jag skriver bara det här för jag vet att folk behöver veta det så jag inte behöver svara på några frågor”, skrev dottern på Instagram.

Annons

Bara tre veckor innan hade Zannah Hultén funnits med i TV4:s direktsändning som expertkompetens i juryn. Kollegan Jan Gradvall skrev på sin Instagram dagen efter beskedet om sorgen och saknade efter Zannah. Men även att hon fått ett besked som gjort att hon tvingats hoppa av produktionen.

”Efter program 4 den 7 april fick Zannah ett besked som gjorde att hon var tvungen att lämna programmet. Hon bad oss att enbart säga ”av personliga skäl”. Vi kände alla att hon var oersättlig, i de senaste 3 programmen har jag fått köra själv”, skriver Gradvall.

Finalisterna i Stjärnonas stjärna, Casper Janebrink och Ola Salo, tog beskedet om Zanna Hulténs plötsliga bortgång med stor sorg.

– Det är helt ofattbart när en person försvinner och det går så snabbt från det att personen var här, säger Ola Salo till Aftonbladet.

– Jag kände inte Zannah innan. Men så mycket positiv energi som hon gav mig när hon var med. Efter programmen kom hon fram till mig och stöttade mig. Jag kanske kände mig lite nervös och inte riktigt visste i de första programmen var jag var. Då kom hon fram och la en hand på mig och sa: ”Casper, det här går jättebra. Fortsätt vara dig själv, och din charm och din utstrålning”. Jag har bara fått positivt och värme från henne. Det är saknad, säger Casper Janebrink.

 

FOTO: TV4, Ibl

Annons