LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om TV4:s beslut för Karl Fredrik på Österlen – försvinner helt

28 jun, 2023 
Frida Eklöf
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén
Karl Fredrik på Österlen är ett uppskattad tv-program bland tv-tittarna.
Men nu försvinner programmet och Karl Fredrik avslöjar TV4:s okända krav.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik Gustafssons lyckobesked – avslöjar nya säsongen: ”Drama”Brand logo
Karl Fredrik Gustafssons lyckobesked – avslöjar nya säsongen: ”Drama”

Den fjärde säsongen av TV4:s succéprogram Karl Fredrik på Österlen hade premiär i början av juni med självaste Karl Fredrik Gustafsson, 36, i spetsen. En säsong som, enligt Karl Fredrik, ska vara underhållande, lärorik, rolig, vacker och överraskande.

I trädgårdsmästarens alldeles egna tv-program får vi följa Karl Fredrik tillsammans med kärleken Petter Kjellén när de driver sin gårdsbutik på Eklaholm i Skåne.

Därför är nya säsongen av Karl Fredrik på Österlen bara fyra avsnitt

Men i den nya säsongen av Karl Fredrik på Österlen får tittarna bara se fyra avsnitt, till skillnad från tidigare säsonger som har haft åtta avsnitt.

Detta innebär att kvällens avsnitt av programmet är säsongens sista, något som kan komma att göra många tv-tittare besvikna eftersom att det är ett väldigt uppskattat program.

Hur kommer det sig då att det bara blir fyra avsnitt av den fjärde säsongen?

”Beställningen var sådan från TV4 så inget konstigt! 4 härliga extra bra avsnitt!”, skriver Karl Fredrik i ett meddelande till Hänt.

Med andra ord var det inget konstigare än så. Men fyra avsnitt är bättre inga alls!

Karl Fredrik Gustafssons nya hus – så stort är det

Annons

– Jag har precis fått tillträde till en bit ny mark och en 750 kvadrat byggnad i tegel som ligger närmare havet, söder om Eklaholm, där vi kommer starta Österlen Flower Farm. Vi kommer odla snittblommor och växter för butiken där, säger Karl Fredrik till Hänt.

En byggnad på 750 kvadratmeter är inte fy skam, och paret kommer minst sagt att ha och göra den närmaste tiden. Och visionerna för huset sinar inte, dels ska de starta en flower farm, men det finns även andra framtidsdrömmar om vad huset kan komma att bli.

– Jag har en dröm om att i framtiden skulle man dels kunna göra det som en bröllops- och festlokal. Man vill ha rustik men lyxigt på samma gång, närheten till trädgårdarna och med orangeriet längs med hela södersidan så att man får inne och ute, säger han.

FOTO: TV4 PLAY

Annons