TV4:s besked om framtiden för Bondeparet

Joacim Rickling, Caroline Kejbert

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades under inspelningen av Bonde söker fru.
Därefter fick de sin egen realityserie, Bondeparet.
Nu kommer TV4:s besked om en tredje säsong av programmet.

Caroline Kejbert, 30, och Joacim Rickling, 28, träffades 2017 genom TV4-programmet Bonde söker fru. Kärlek uppstod under sommarmånaderna de tillbringade tillsammans och när inspelningen av programmet var över fortsatte kärlekssagan.

Paret flyttade snart ihop på Tuna gård. Bara några månader senare kom de med det glada beskedet att de väntade sitt första barn. I början av 2019 föddes dottern Wilda.

Caroline och Joacim har tagit stora steg i relationen under relativt kort tid. Därför tycker Caroline att det inte är någon brådska med giftemål.

Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev ett par under Bonde söker fru 2017.

Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev ett par under Bonde söker fru 2017.

I en intervju med Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 47, har Caroline sagt att hon inte har något emot att vänta med det.

– När vi har pratat om det så har vi också sagt att vi har ju checkat av ganska mycket saker här nu på två och ett halvt intensiva år, sa Caroline Kejbert då.

Trots att Carolines och Joacims medverkan i Bonde söker fru nått sitt slut fick de ändå mer tid i tv-rutan. Efter Bonde söker fru fick de nämligen sin egen realityserie, Bondeparet som visades på TV4-play.

Öppnar för ny säsong

I Bondeparet fick tv-tittarna följa Caroline Kejberts och Joacim Ricklings liv och vardag på landet. Framför allt fokuserade programmet på deras arbete med att renovera Joacims släktgård som de nu bor i.

Bondeparet fick också en andra säsong som visades under våren 2019. Inspelningen gjordes med egna kameror och tv-tittarna fick bland annat följa med under Caroline Kejberts graviditet.

Inför premiären av säsong två öppnade Joacim Rickling för att det skulle kunna bli en tredje säsong.

– Går den här säsongen bra så kommer jag absolut vilja göra det. Så det håller man ju tummarna för, att folk kommer gilla den här säsongen, sa Joacim Rickling då till Hänt.

Men ännu har inget besked kommit om huruvida det blir en tredje säsong av Bondeparet.

När Hänt frågar TV4 om saken utesluter de inte att det blir mer av Caroline Kejbert och Joacim Rickling i rutan.

– Som det ser ut nu finns det inga planer på en ny säsong, men man vet ju aldrig i framtiden, skriver Paulina Bånge, presskontakt på TV4 i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT