Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s besked: Därför ersätts Jenny och Steffo i Nyhetsmorgon

12 apr, 2019 
Nyhetsmorgon Jenny och Steffo ersätts av Jenny och Anders
Många TV4-tittare blev chockade när de fick se Jenny Alversjö och Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon i torsdags. Nu berättar kanalen varför Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist saknades i rutan.
Annons

I torsdags var det dags för Jenny Alversjö, 45, och Anders Pihlblad, 51, att vara programledare för Nyhetsmorgon på TV4. Profilerna är uppskattade av många tittare, vilket syns tydligt i kommentarsfältet på programmets Facebook-sida.

”Godmorgon Jenny och Anders, ni är också så bra programledare, kul att se er i rutan”, skrev en tittare i en kommentar till en bild på duon.

Tidigare i år berättade Jenny Alversjö om sina känslor efter skilsmässan från ex-maken Patrik Larsson. De hade varit gifta i elva år när de bestämde sig för att gå skilda vägar förra året.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Livet är alldeles för kort för att man inte ska göra det. Leva år efter år och känna att det inte känns bra, det är ingen bra väg, berättade TV4-profilen i en intervju med tidningen Svensk Dam.

Tittarnas besvikelse efter ändringen i Nyhetsmorgon

Trots att både Jenny Alversjö och Anders Pihlblad är populära bland tittarna var det flera personer som blev lite besvikna när de såg att det inte var Jenny Strömstedt, 46, och Steffo Törnquist, 63, som ledde Nyhetsmorgon imorse. Duon brukar nämligen synas i rutan på torsdagar och fredagar.

Annons

”Men det är ju Torsdag o då brukar det vara Steffo o Jenny nu vart jag lessen”, skriver en person i en kommentar på kanalens Facebook-sida.

”Saknar Jenny S och Steffo”, skriver en annan.

Nu väljer TV4 att berätta om ändringen i schemat. Jenny Strömstedt jobbar numera varannan lördag och under de veckorna är hon inte i rutan på torsdagar eller fredagar. Istället är det då Jenny Alversjö som får axla rollen, vanligtvis tillsammans med Steffo Törnquist. Eftersom Steffo är på semester blev han idag ersatt av Anders Pihlblad.

 ”Denna vecka är en sådan vecka. Steffo har bara semester”, skriver TV4 i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Facebook

Annons