TV4:s ändring i populära programmet – sanningen bakom beslutet: ”Krismöte”

Anders Pihlblad.

I våras blev det känt att Petra Malm ska axla rollen som programledare i kommande säsonger av Robinson.
Nu byts hon plötsligt ut – mot en välkänd TV4-profil.
– Det känns lustigt, säger TV4-profilen i Nyhetsmorgon efter avslöjandet.
0:32

Efter reklamen: Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"

(0:32)

Slå på ljud

Redan i våras kom nyheten att Anders Öfvergård, 54, inte kommer att programleda nästa säsong av det populära överlevnadsprogrammet Robinson.

I samband med nyheten presenteradese elitsoldaten Petra Malm, 45, känd från Elitstyrkans hemligheter, som den nya programledaren att axla det prestigefyllda uppdraget.

Nu byts Petra plötsligt ut innan kommande säsongen ens har haft premiär. Läs allt här!

Petra Malm om Robinson-inspelningen: ”Otroligt roligt”

I våras, när nyheten om Petras programroll blev känd, meddelade TV4 att programmet dessutom utökas och får två säsonger; en höstsäsong och en vårsäsong.

När Petra Malm gästar TV4:s Nyhetsmorgon under söndagen berättar hon att hon precis är hemkommen från inspelningen av höstsäsongen.

Nyhetsmorgon-programledaren Anders Pihlblad, 54, frågar ber henne återge upplevelsen:

– Det var häftigt. En helt klart annorlunda upplevelse att vara med i en sådan produktion. Otroligt roligt att vara inne i en Robinson-bubbla, säger Petra och fortsätter:

– Vi kan förvänta oss fantastiska personligheter, mycket gruppdynamik, häftiga tävlingar och en rafflande final.

Men nu avslöjas det att Petra alltså byts ut som programledare för Robinson... varför då?

Steffo Törnquists framtidsbesked i Nyhetsmorgon – då går han i pension

Se klippet här!

TV4:s ändring i populära programmet – sanningen bakom beslutet: ”Krismöte”

Jo, Petra ska alltså vara sommarledig med familjen, nu när inspelningen av vårsäsongen drar igång. Men vi räknar med att hon kommer tillbaka till uppdraget efter ledigheten – tv-programmet Robinson är ju trots allt en av våra mest älskade långkörare!

Men vem kommer då att programleda vårsäsongen? Jo, en veteran i Robinson-sammanhang gör comeback... drygt 20 år efter hans sista säsong. Det är ingen mindre än programledaren Anders Lundin, 63, som programleder Robinson under våren 2023.

– Det känns lustigt, jättekonstigt, spännande och smickrande. Det är jätteroligt att få frågan igen, berättar Anders i Nyhetsmorgon efter att nyheten om hans comeback till programmet avslöjats.

När Nyhetsmorgon-studion når Anders ska han alldeles snart åka iväg till inspelningen av programmet. Anders Pihlblad frågan sin namne vad han ser mest fram emot med den stundande inspelningen.

– Krismöten. Det tycker jag är det roligaste med Robinson. Jag fick smak på det, förklarar Anders Lundin som motiveras av snabba ryck och kreativ problemlösning.

Stort grattis till ”nygamla” jobbet Anders, det ska bli så roligt att få se dig i Robinson till våren!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!