LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4–profilen Matilda Boza visar upp lyckan – 4 månader efter sonens födsel

11 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Matilda Boza
Matilda Boza och maken Jonathan blev för första gången föräldrar i vintras.
Nu visar TV4-profilen upp lyckan på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejtenBrand logo
Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejten

TV4-profilen Matilda Boza, 31, och maken Jonathan har varit ett par sedan de var 15 år gamla. De träffades redan i nian på högstadiet och har varit tillsammans i mer än halva deras liv. I september 2019 blev de man och hustru när sa de ja till varandra framför närmare hundra gäster, som flugit till Italien för att vara en del av deras speciella dag.

– Det var nästan hundra personer som var i Italien på bröllop. Det var precis innan pandemin, så det var tur att vi hann med det innan, ett fint minne. Själva bröllopet var ganska enkelt. Det viktigaste för oss var att ha våra nära och kära på plats och att det var en härlig stämning och en kul fest, och det blev det, berättade Matilda i en tidigare intervju med Hänt.

Annons

Matilda Bozas nya barnbesked efter sonens födsel

– Mitt första starka möte eller minne av förlossningen efteråt, det är när de lyfter upp Ben mot mig så tittar vi varandra i ögonen. Vi får ögonkontakt. Det var häftigt att möta min son och en ny människas blick för första gången! Det var en av de häftigaste sakerna jag har gjort i mitt liv!

I intervjun kan Matilda även avslöja att hon och Jonathan redan har börjat planera syskon till lilla Ben och att de gärna utökar familjen med fler än ett barn i framtiden.

– Ja, vi har båda två syskon var och vi har absolut pratat om att vi vill ha syskon till Ben. Sedan får vi se om det går och hur det går och hur många. Men om vi får önska så vill vi gärna ha tre barn!

Annons

Matilda Bozas stora lycka – visar upp glädjen

Snart har Matilda och Jonathan varit föräldrar i ett halvår och på Instagram delar TV4-profilen generöst med sig av stunder med lilla Ben. Och hon ser verkligen ut att trivas i sin nya roll som mamma.

Nyligen kunde hon dela med sig av ytterligare ett glädjebesked. Hon och familjen befinner sig nämligen på sina vänners bröllop. På sin story delar hon med sig av bilder från den magiska bröllopshelgen – och självklart är lilla Ben med på gästlistan.

Annons
Bruden med lilla Ben i famnen. Foto: Skärmdump från Matilda Bozas Instagram story
Foto: Skärmdump från Matilda Bozas Instagram story

FOTO: TV4

Annons