Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 tvingas ändra inför Lotta på Liseberg – Peg Parneviks kaos

25 jun, 2018 
Malin Ljung
Peg Parnevik och Lotta Engberg
Med bara timmar kvar till säsongspremiären tvingas TV4 tvingats inför Lotta på Liseberg. Orsaken är att en av gästerna, Peg Parnevik sitter fast i tågkaos.
Annons

Ikväll har Lotta på Liseberg premiär i TV4. Programledaren Lotta Engberg sköter som vanligt allsången med hjälp av specialinbjudna gäster, men kvällens direktsändning hotas av att Peg Parnevik kanske inte hinner fram i tid.

Orsaken är att den svenska stjärnan sitter fast på ett tåg mellan Stockholm och Göteborg då en kabel har grävts av.

TV4 har nåtts av beskedet och arbetar för fullt för att lösa problemet. Bland annat har de tvingats ändra i dagens schema för att Peg vid sin ankomst ska hinna repa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är jätteviktigt att hon hinner repetera programmet. Om tåget står fast mycket längre är hela hennes framträdande i fara, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent, till Expressen.

Han avslöjar att produktionen har tänkt tanken på att trafik och oförutsägbara problem kan ställa till det för artister som ska åka till Göteborg. Därför har de sedan innan flera krisplaner redo.

– Vi har förberett för den här typen av scenarior, då artisterna reser till Göteborg på olika vis. En viss typ av förseningar kan vi hantera. Vi undersöker nu alla möjliga alternativ och vägar vi kan hitta, säger Jonathan Nordin.

Hänt håller en tumme för att Peg Parnevik hinner fram i tid.

Lotta på Liseberg sänds klockan 20.00 på TV4.

FOTO: Stella

Annons