Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parneviks svar efter plastikryktet: ”Jättenöjd”

Penny Parnevik berättar sanningen om plastikryktena.

Många följare tror att Penny Parnevik har skönhetsopererat sig. Nu svarar hon själv på ryktena.

Penny Parnevik, 21, blev känd för svenska folket via tv-serien Parneviks. Hon har 115 000 följare på Instagram, och driver både en blogg och en egen Youtubekanal. I en video på Youtube svarar hon på följarnas frågor, och det är många som är nyfikna på Pennys liv. En vanlig fråga som hon ofta får är om hon har skönhetsopererat sig, och nu svarar Penny följarna.

– Nej. Jag vet att många många tror att jag har opererat brösten, de är väldigt fint av er att ni tror det. Jag älskar mina bröst och jag är jättenöjd med dem men jag har inte opererat dem. Jag skulle säga om jag hade det, säger hon.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Hon säger att hon helt enkelt är är född så och påpekar att alla ser olika ut. Även om hon själv inte har gjort något ingrepp menar hon att det inte är fel av de som väljer att göra det.

– Om det är någonting man stör sig på och man skulle bli lyckligare på insidan av att göra en förändring så tycker jag att man ska göra det. Varför inte?

Penny avslöjar också att hon själv har tänkt tanken, men än så länge har det inte blivit verklighet.

– En sak som jag kan erkänna att jag alltid velat operera är näsan. Jag tror inte jag kommer göra det för jag är född med den här näsan. Jag brukar säga att jag är född med den här näsan och mina föräldrar älskade varandra så mycket och det blev mig. Och den människan var gjort för att ha den här näsan, säger Penny.

Snart flyttar hon och den hockeyspelande pojkvännen Douglas Murray, 38, ihop i en lyxlägenhet i Kalifornien. Just nu bor de tillfälligt hos en bekant medan boendet förbereds för paret.

Penny Parnevik.

Penny Parnevik med pojkvännen Douglas Murray.

Penny Parnevik är aktuell i realityserien Parneviks, tillsammans med sin familj.

Penny Parnevik och systern Peg Parnevik. Tillsammans har de podcasten Pillowtalk.

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: “Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks nya barnavslöjande med Douglas: ”Redan bestämt”

LÄS OCKSÅ: Sno kändisarnas knep till att behålla brännan – hela sommaren

Foto: Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN