Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Penny Parneviks svar efter plastikryktet: ”Jättenöjd”

19 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Penny Parnevik berättar sanningen om plastikryktena.
Många följare tror att Penny Parnevik har skönhetsopererat sig. Nu svarar hon själv på ryktena.
Annons

Penny Parnevik, 21, blev känd för svenska folket via tv-serien Parneviks. Hon har 115 000 följare på Instagram, och driver både en blogg och en egen Youtubekanal. I en video på Youtube svarar hon på följarnas frågor, och det är många som är nyfikna på Pennys liv. En vanlig fråga som hon ofta får är om hon har skönhetsopererat sig, och nu svarar Penny följarna.

– Nej. Jag vet att många många tror att jag har opererat brösten, de är väldigt fint av er att ni tror det. Jag älskar mina bröst och jag är jättenöjd med dem men jag har inte opererat dem. Jag skulle säga om jag hade det, säger hon.

Hon säger att hon helt enkelt är är född så och påpekar att alla ser olika ut. Även om hon själv inte har gjort något ingrepp menar hon att det inte är fel av de som väljer att göra det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Om det är någonting man stör sig på och man skulle bli lyckligare på insidan av att göra en förändring så tycker jag att man ska göra det. Varför inte?

Annons

Penny avslöjar också att hon själv har tänkt tanken, men än så länge har det inte blivit verklighet.

– En sak som jag kan erkänna att jag alltid velat operera är näsan. Jag tror inte jag kommer göra det för jag är född med den här näsan. Jag brukar säga att jag är född med den här näsan och mina föräldrar älskade varandra så mycket och det blev mig. Och den människan var gjort för att ha den här näsan, säger Penny.

Snart flyttar hon och den hockeyspelande pojkvännen Douglas Murray, 38, ihop i en lyxlägenhet i Kalifornien. Just nu bor de tillfälligt hos en bekant medan boendet förbereds för paret.

Foto: Stella

Annons