TV4 tvingas ändra "Bonde söker fru" – i sista stund

Leonora Vilhelmsson, 40, var en av bönderna som skulle söka kärleken i “Bonde söker fru” i den pågående säsongen. Men kort före inspelningen skulle starta mötte Leonora kärleken i smyg, och hon inledde en kärleksrelation med brevskrivaren Louise, 27.

Fjärilarna i magen fick Leonora att hoppa av hela produktionen och TV4 tvingades med kort varsel hitta en ersättare.

Nu avslöjar bonden för Expressen att TV4 än en gång tvingas göra en panikändring i sista stund för hennes skull. Orsaken är att förlovningen med Louise avslutades i oktober, och att eftersnacket de redan spelat in till “Bonde söker fru” kändes omöjligt att visa upp för tittarna.

– Jag hade gjort eftersnacket ihop med Louise, och jag kan inte visa upp något i november, december som kraschade i oktober. Det kändes inte rätt, säger Leonora Vilhelmsson till tidningen.

Hon har redan varit på besök i Stockholm och träffat programledaren Linda Lindorff. Leonora förklarar att hon då mådde dåligt och fortfarande var sårad. Clara Tengbom som är executiv producent för programmet bekräftar för tidningen att de tvingats göra ändringar. Samtidigt så var det inte något de såg som ett problem.

“Det var ju mycket som hände kring Leonora, och mycket som hann hända under tiden efter inspelningen så det kändes fint att få ge tittarna en mer uppdaterad bild av hur kärleken utvecklats för henne. Allt detta är redan inspelat och tittarna kommer att få se det i det sista avsnittet den här säsongen”, hälsar Tengbom.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!