TV4-tittarnas vädjan till Nyhetsmorgon efter upptäckten i programmet

Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon har ett återkommande inslag varje dag i programmet – nämligen matlagningen.
Något som tittarna nu uttrycker sitt missnöje över.
”Frustrerad”, skriver en tittare i en kommentar.
0:41

Efter reklamen: Maria Forsbloms framtidsbesked för Secret Song Sverige

(0:41)

TV4:s Nyhetsmorgon bjuder upp till underhållning och nyheter sju dagar i veckan. Under söndagar leder ofta Maria Forsblom programmet och denna gång hade hon med sig tv-kocken Jessica Frej som är tillbaka i tv-rutan efter en lång tids mammaledighet.

Tittarna är som vanligt engagerade och det finns en sak de nu reagerar lite extra på och det visar sig handla om just delen med matlagningen... Läs här!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Avslöjar
Pejas kärlekslycka efter Bonde söker fru – träffat någon

Maria Forsblom om det bästa med att jobba på Nyhetsmorgon

Maria Forsblom har befunnit sig på TV4 i många år. Hon klev in i tv-huset för första gången under tonåren. I en tidigare intervju med Hänt har hon berättat det bästa med jobbet.

– Det är mötena, både med tittarna, gästerna och såklart redaktionen. Sedan är det att man blir lite klokare för varje dag som går på jobbet, man växer varje dag. Varje dag är det nya personer och berättelser, det gillar jag, säger hon till Hänt.

Hon har även reflekterat över hur det är att kombinera ett krävande jobb som Nyhetsmorgon med det vanliga familjelivet.

– Det har varit något man fått leva och jobba med så länge som jag har haft relation. Det har inte kommit som en chock. På gott och ont, jag tror att jag är lagd så som person – jag ser på det positiva i allt, säger Maria Forsblom.

Maria Forsbloms fina hyllning till sin mamma

Se klippet här!

Tittarnas ord till Nyhetsmorgon efter upptäckten: ”Frustrerad”

Alla Nyhetsmorgons sociala medier är öppna och tittarna är blixtsnabba med sina åsikter. Inför kocken Jessica Frejs återkomst till programmet är flera glada! Men desto mer irriterande är de på själva matlagnings-segmentet.

Nyhetsmorgon presenterar programmet och flera reagerar på den återkommande matlagningsdelen.

”Ett intressant och trevligt program. Det jag stör mig på är matinslagen som inte utgår från miljötänk utan man använder mest importerad mat istället för att följa säsongen i Sverige. Man säger oxå att det är billig mat men om du ska handla detta i affären är det väldigt dyrt. Fram för mer säsongsanpassat och som odlas i Sverige. Jag vill bli inspirerad av matprogrammen men blir bara frustrerad.”, skriver en frustrerad tittare.

”Bra program men jag borde slippa detta matlagningen .Ofta också mycket komplicerat och varor som inte ens alla känner till .Att se detta varje dag och morgon är lite för mycket .Skulle istället få mera nyheter för andra länder eller annat spännande händelser.”, hälsar en annan.

Vad tycker du om matlagningen i Nyhetsmorgon? Kommentera på våra sociala medier!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!