TV4-tittarnas vädjan – rasar efter händelsen i Let’s dance: ”Bedrövligt”

Eric Saade, Let's dance

Andra programmet av Let's dance 2022 är över och engagemanget är stort!
Nu rasar tv-tittarna efter en händelse under lördagens sändning.
”Bedrövligt”, skriver en upprörd person.
0:35

Efter reklamen: Let's dance-juryn – därför är det bättre att vara tre

(0:35)

Och då var tiden kommen. Den nya säsongen av Let's dance är äntligen igång och inga är gladare än de många trogna tittarna där ute!

Precis som tidigare år är det tio svenska kändisar som tävlar om årets ärofyllda vinst, och en av dem som tävlar är ingen mindre än artisten Eric Saade.

Eric dansar tillsammans med Katja Luján Engelholm och i premiäravsnittet gjorde de minst sagt succé. Men nervositeten var absolut påtaglig hos artisten.

– Jag var sjukt nervös inför. Jag var ju sist ut och fick se alla innan jag körde vilket inte gjorde nervositeten bättre. Det var verkligen som att jag försvann och Katja sa att hon inte kunde prata med mig. Men sen när jag såg att folk stod upp i publiken fattade jag att det nog hade gått ganska bra, berättar Eric i programmet.

Juryns kritik efter Eric Saades uppträdande i Let's dance

Och under lördagen var det alltså dags för artisten att kliva upp på dansgolvet ännu en gång. Och visst var nervositeten där och hälsade på även denna gång.

– Det är klart man känner lite press eftersom folk var så nöjda med vår första dans och nu kommer ett par ryka, säger Eric.

Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

Se klippet här!

Men precis som förra gången klarade han att utföra numret utan problem. Men däremot var inte juryn lika nöjda.

– Kruxet för dig är övergången mellan allting. Det är väldigt hackigt och saknar flow från en rörelse till en andra så det vill jag att du ser över till nästa vecka, sa bland annat Tony Irving.

När det sedan var dags för juryn att dela ut sina poäng gav de två fyror och en trea. Något som fått tittarna att se rött.

TV4-tittarna rasar efter beslutet i Let's dance: ”Bedrövligt”

Några som inte alls höll med juryn i deras kritik var alltså tittarna. I kommentarsfältet på Let's dance Instagram är det nu många som rasar efter deras uttalanden.

”Eric förtjänade verkligen bättre poäng. Juryn ställer mer krav på vissa och ger samma poäng till de som är sämre. Inte ett enda positivt ord om Erics dans. Märkligt enligt mig”, skriver bland annat en tittare.

Exklusivt
Aron avslöjar verkliga relationen till Jasmine – efter uppbrottet

”Bedrövligt dåliga poäng… Döm alla paren rättvist…”, vädjar en annan.

Alldeles för låga poäng! Att ge honom hälften så bra som till vissa andra är ju bara så otroligt orättvist! Samma visa varje år! Bara hackar på de som är duktiga och höjer andra som aldrig ens kommer kunna i närheten av deras kompetens! Blir så trött och less”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!