TV4-tittarnas upptäckt i Robinson väcker ilska: ”Osmakligt”

Robinson 2019

En immunitetstävling i Robinson på TV4 har väckt starka reaktioner. Detta efter att tittarna uppfattat det som att en av deltagarna inte följde reglerna.

Dokusåpan Robinson har nyligen dragit igång igen på TV4. Trots att programmet bara är inne på den andra veckan har det redan väckts starka reaktioner kring både innehållet och valet av deltagare.

Efter att de första avsnitten sänts var det flera människor som hoppade till i tv-sofforna när de såg det gräl som uppstod mellan Bonnie Almerstedt, 45, och Carl Hamilton, 29.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I kommentarsfältet på Robinsons Facebooksida var det fler personer som skrev att de anser att Carl Hamiltons beteende i programmet inte är okej.

Snälla TV4 varför ger ni inget svar på alla kommentarer som är mot Carls kränkningar. Men det kanske är ok att göra så mot andra”, skrev en upprörd tittare.

Efter kritiken valde kanalen att själva gå in i kommentarsfältet och uttala sig om situationen. De skriver bland annat att de synpunkter som uttrycks i programmet står för deltagaren själv och inte TV4 som kanal. De avslutar kommentaren med orden:

”Vi ser självklart allvarligt på alla typer av mobbing och liknande beteende”.

TV4 tittarnas kritik efter avsnittet av Robinson

Nu riktas ny kritik mot årets säsong av Robinson och även den här gången är det Carl Hamiltons agerande som står i fokus. Flera tittare anser nämligen att han inte följde reglerna under en immunitetstävling som gick ut på ligga med raka ben i luften så länge som möjligt.

Carl Hamilton var en av de två deltagarna som vann immunitetstävlingen.

”Tyvärr Robinson så var inte det här avsnittet särskilt spännande, mer osmakligt. Carl låg med böjda ben stundtals under immunitetstävlingen och under örådet fick Carl mycket stort utrymme jämfört med många andra. Har alltid älskat Robinson, men med en besk eftersmak tackar jag för mig och kommer inte titta mer. Synd att ni har det här upplägget”, skriver en person.

”Vafan Carl låg ju med krokiga ben i tävlingen”, anser en annan.

”Det är nog så att detta är uppgjort, Carl fick ligga med böjda ben utan att bli tillsagd. Allt för att få reaktioner så att fler kommer titta på programmet”, skriver en tredje.

TV4 har ännu inte besvarat tittarnas kritik mot programmet.

LÄS MER: TV4:s svar på tittarnas kritik efter händelserna i Robinson

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: TV4