LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarna oense efter Lasse Stefanz framträdande i Bingolotto

20 apr, 2022 
Lasse Stefanz i bingolotto
Bingolotto är ett av TV4:s mest folkkära program som visas varje söndag på kanalen.
Och under påskspecialen så uppträdde dansbandet Lasse Stefanz men tittarna var inte helt enade....
”Det räcker”, skriver en tittare.
Annons
Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”Brand logo
Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”

Bingolotto med Lotta Engberg och Stefan Odelberg i spetsen är ett av TV4:s mest familjära program. Och under påskdagen slog programledarduon upp dörrarna till en fartfylld kväll med höga vinster och underhållning!

De gästades av bland andra Sean Banan, Carin da Silva, Lasse Stefanz och Pia Johansson som bjöd på show! Folkkära Lasse Stefanz uppträdde såklart med klassisk dansbandsmusik. Men varför var tittarna oense efter uppträdandena? Läs här!

Lotta Engberg om att leda Bingolotto: ”Jag verkligen älskar”

Lotta Engberg har lett programmet i flera år och har inga planer på att sluta. På Bingolottos hemsida har hon uttryckt sin glädje över att få vara en del av produktionen.

Annons

– Jag verkligen älskar den redaktionella delen av det här. Att vara med och forma de yttre ramarna, diskutera gäster och artister, se över de spel och utlottningar som väntar den här gången, säger Lotta Engberg.

Stefan och Lotta programledde även Bingolottos största årliga sändningar; Bingolottos uppesittarkväll den 23 december och Bingolottos nyårsbingo på nyårsafton den 31 december.

– Jag kan bara säga ungefärliga siffror just nu. Men det var ännu bättre än förra året, på uppesittarn! Då hade vi 78% av alla i Sverige i målgruppen 15-75 år, berättade Stefan Odelberg i en intervju med Hänt.

Både Stefan och Lotta har även andra uppdrag vid sidan av Bingolotto. Exempelvis så leder Lotta TV4:s allsångsprogram Lotta på Liseberg och Odelberg arbetar med underhållning samt är magiker och illusionist.

Starka reaktioner efter Lasse Stefanz sång i Bingolotto

Bingolottos trogna publik är mycket involverad i sändningarna. Ofta tycker de till på sociala medier när Bingolotto frågar om åsikter om programmet. Efter påskspecialen är det flera som reagerat på Lasse Stefanz uppträdande.

Annons

Många uttrycker sin glädje över showen medan andra inte var helt nöjda. På Facebook strömmar det in kommentarer om bandet.

Bästa dansbandet. Nya låten är så bra”, skriver en tittare i en kommentar.

Är inte så förtjust men jag behöver inte tycka som alla andra. Det är bra.”, hälsar en annan.

Det här kallar jag verkligen riktig musik, vilka låtar och vilket sound de har. Så bra som Lasse Stefanz var igår kväll har jag faktiskt aldrig sett dom förut. Olle sjunger ju bättre än någonsin. Dansband i BingoLotto det är bästa musiken det”, skriver en tredje.

Har aldrig tyckt om Lasse Stefanz så jag bytte kanal när dom spelade det är ju tur att man inte behöver tycka likadant men övriga programmet var jättebra”, skriver en fjärde person.

Andra önskar att de skulle fått uppträda mer.

”2 låtar fick de spela, så dåligt. Nog väntade vi på fler!”

”Det räcker med Lasse Stefanz , som är där i kväll ingen S Banan”

Vilken kväll av Bingolotto! Hela programmet finns att se här.

FOTO: TV4

Annons