LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas kritik mot Wincent i Farmen 2022

22 feb, 2022 
HANS WINCENT
Ett av uppdragen på Farmen är att brygga öl. När ölen var klar skulle mentorn Wincent provsmaka och se om den var godkänd. Men nu reagerar TV4-tittarna på en viss detalj...
Annons
Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken härBrand logo
Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här

Årets säsong av Farmen börjar närma sig sitt slut och nu är det bara fyra Farmen-veckor som återstår för deltagarna.

Hittills har alla storbönder skött sig galant och vecka efter vecka har uppdragen blivit godkända av mentorn Hans Wincent, 50. Wincent har blivit ett välkänt ansikte för alla Farmen-fans, vilket inte är så konstigt med tanke på att det var redan år 2018 som han tog över efter Gutta Andersson, 65.

Wincent är en erfaren bonde och är dessutom hovslagare och hästuppfödare. Men när han skulle ta sig an rollen som Farmen-mentor var han noga med att göra sin egen grej.

– Jag känner att jag vill inte försöka bli en kopia av honom. Det är bättre att ha två original än en blek kopia av honom så jag kör mitt race, sa Wincent då till Aftonbladet.

Annons

Tittarnas kritik mot Wincent efter beteendet i Farmen

Nu kan vi konstatera att Wincent definitivt har kört sin egen grej och trots att uppdragen ibland inte varit riktigt klara så har han ändå gett godkänt farmarna. Detta beteende är däremot något som tittarna kritiserat den här säsongen.

”Vissa saker får man nog tumma lite på. Dock begriper jag inte hur grindarna kunde få godkännas fast Wincent förklarade hur lätt grisarna kan ta sig ut med trynet etc. De var ju alltså inte bra helt enkelt”, skrev en person i en kommentar på Facebook.

”Likadant tyckte jag om torkvindan, hur sjutton kunde han godkänna den? Vincent har blivit snällare och mat får dom i överflöd jämfört med förr om åren”, hälsade en annan.

Ilskan mot Wincent – efter ölprovningen i Farmen

Och nu har tittarna ett och annat att säga återigen. Det var i söndagens avsnitt när Wincent skulle bedöma farmarnas öl som han tog sig ett provsmak. Wincent älskade ölen och det var ingen fråga om saken att den skulle godkännas. Men vad som hände efteråt är nu många tittare riktigt skeptiska till.

HANS WINCENT
Wincent älskade ölet som farmarna hade bryggt.

Efter att Wincent hade druckit upp sitt glas med öl så satte han sig på sin traktor och körde iväg.

”3,2,1 - Wincent kör traktor efter att han druckit öl”, skriver en tittare och får medhåll av en annan:

”Reagerade på det också.”

I kommentarsfältet är det nu många som förklarar att den mängden öl som Wincent drack var så liten och att det inte är någon fara att köra traktor. Men vissa beteenden ska man inte tumma på helt enkelt, anser vissa tittare.

”Det är inget beteende att försvara oavsett mängd han drack. Han som mentor ska föregå med gott exempel.”, skriver en tittare.

FOTO: TV4

Annons