TV4-tittarnas stora ilska mot juryns beteende i Talang – ordvalet kritiseras

Bianca Ingrosso i gul grovstickad klänning.

Tv-programmet Talang och den populära juryn är tillbaka i årets fullspäckade säsong.
Men nu reagerar TV4-tittarna på jurymedlemmarnas beteende i programmet.
Läs varför här!
0:26

Efter reklamen: Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”

(0:26)

Fredagens avsnitt av succéprogrammet Talang bjuder som vanligt på massor av underhållning och talangfulla sökande. Avsnittet är det sista innan det blir skarpt läge och livesända semifinaler. Så spännande!

Jurymedlemmarna i år är fyra välbekanta ansikten för den trogne Talang-tittaren; artisten Sarah Dawn Finer, 40, komikern David Batra, 49, manusförfattaren Edward af Sillén, 39, och entreprenören Bianca Ingrosso, 27.

Oliver Ingrosso akut till sjukhus – Pernillas oro

Edward af Silléns analys om Bianca Ingrosso i Talang-juryn: ”Alla vet”

De två sistnämnda jurymedlemmarna hade en nära relation sedan innan. Edward är nämligen nära vän och kollega med Biancas mamma showartisten Pernilla Wahlgren, 54.

När Hänt träffade Edward på röda mattan nyligen, passade vi på att ställa några frågor inför premiären av Talang 2022 och årets säsong. Han berättade då för oss relationen till de andra jurymedlemmarna:

– Jag älskar dem.. till om med David, säger han då med glimten i ögat även om han också poängterar att det gnabbas lite jurmedlemmarna emellan ibland.

På samma röda matta träffade vi också David Batra som gärna ville poängtera att han var juryns ledare. Men när Edward fick höra det skrattade han bara.

– Det kan han få tro, men alla vet att det är Bianca som leder, sade Edward till Hänt då.

Vi alla vet ju att Pernilla har pondus och nog verkar det allt som dottern har ärvt den egenskapen. I alla fall att döma av Edwards ärliga ord om Talang-kollegan.

Men nu kritiserar TV4-tittarna juryns beteende, i kommentarer på sociala medier. Vad är de tittarna reagerar på?

Jurymedlemmarna David Batra, Bianca Ingrosso, Edward af Sillén och Sarah Dawn Finer bedömer förväntansfulla sökande till programmet Talang 2022 i jakten på årets vinnare.

Jurymedlemmarna David Batra, Bianca Ingrosso, Edward af Sillén och Sarah Dawn Finer bedömer förväntansfulla sökande till programmet Talang 2022 i jakten på årets vinnare.

FOTO: TV4

Theoz om att missa skolan under Melodifestivalen

Se klippet här!

TV4-tittarnas stora ilska mot juryns beteende i Talang – ordvalet kritiseras

Jo, efter att ha sett de förinspelade avsnitten där jurymedlemmarna utser semifinalisterna till de livesända programmen reagerar tittarna nu på juryns ordval.

De menar på att jurymedlemmarna använder en del grova ord, i form av svordomar, något som de inte tycker är lämpligt med tanke på programmet målgrupp. Här är några av kommentarerna på Facebook:

Talang är väl ett program som barn tittar på, så kanske lite mindre svordomar vore att föredra...”, skriver en tittare som ifrågasätter jurymedlemmarnas ordval.

Tänkte lika. Massa barn i publiken”, skriver en annan tittare som håller med ovanstående.

Jag håller fullständigt med. Varför svära i tv-rutan när man vet att det är så mycket barn som kollar?”, funderar en tredje.

Vad tycker du? Håller du med om kritiken? Givetvis bör man tänka sig för vad man säger i tv-rutan oavsett målgrupp. Vi tror däremot inte att någon i juryn har för avsikt att påverka barnen, som kollar på Talang, negativt.

LÄS OCKSÅ: Sveriges mästerkock-Jimmy om bluffen i programmet: ”Får googla”

LÄS OCKSÅ: Nyhetsmorgon-profilen Sebastian von Sivers Haage ska bli pappa

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!