Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-tittarnas kritik mot Sveriges mästerkock: ”Högre nivå tack”

01 feb, 2019 
Sveriges mästerkock
Köttfärssås och barnkalas har varit två av Sveriges mästerkock-deltagarnas uppgifter under säsongen. Nu reagerar TV4-tittarna på nivån på tävlingarna.
Annons

Sveriges Mästerkock är i full gång på TV4. Snart är hälften av säsongen avklarad och deltagarna blir färre för varje avsnitt. Tittarna har tidigare reagerat på att flera av amatörkockarna inte satt upp sitt hår innan tävlingen.

”Trevligt program. Har bara lite svårt att förstå att kockarna med långt hår får hänga sitt vackra hår över matlagningen”, skrev en person i en kommentar på Sveriges Mästerkocks Facebooksida vid tillfället.

Men den här gången är det en annan del av programmet som tittare riktar kritik mot. I gårdagens program fick amatörkockarna till uppgift att laga en bufférätt till 15 personer. Dessa rätter serverades sedan på ett barnkalas. Slumpen avgjorde vilka råvaror var och en av deltagarna fick använda sig av. Någon fick laga med potatis, en annan med godis.

Annons

TV4-tittarnas kritik mot tävlingarna

Rätterna betygsattes av den ordinarie juryn, som består av Leif Mannerström, 78, Mischa Billing, 53, och Markus Aujalay, 47, men även ett gäng kalassugna barn. I tidigare avsnitt har deltagarna bland annat fått slänga ihop en köttfärssås, en smörgåstårta och mycket annat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu reagerar flera människor på nivån på tävlingarna, vissa anser nämligen att den är för låg. På Sveriges Mästerkocks Facebooksida ventilerar de sina åsikter:

Lite högre nivå tack, förra veckan köttsås, idag barnkalas. Kan inte låta bli att jämföra med Australiska masterchef, vilka talanger.”, skriver en person.

”Alltid lika roligt när en ny säsong kör i gång! Dock känns köttfärssås förra veckan och kalas för tioåringar denna veckan lite väl basic, ingen inspirationskälla direkt, men det blir förhoppningsvis bättre..”, skriver en annan tittare.

TV4 har ännu inte besvarat kritiken på sin Facebooksida.

Sveriges Mästerkock sänds varje onsdag klockan 20.00 på TV4 och TV4play.

FOTO: TV4

Annons